2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 37 پست
دقیقا مث خونواده شوهر من 😔همشون بهم بی محلی میکنن نمیدونم چرا  منم دیگه دلزده شدم رفت و آمد ن ...

دقیقا منم تو دلیلش موندم

اگه بدونم از چی ناراحتن یا واقعا کاری کرده باشم اینقدر حرص نمیخورم

یادمه چند ماه پیش فکر کردم نکنه از اون زناست که دوست داره دم به دقیقه با عروسش بره بیرون . بهش گفتم مامان جون اگه خواستی لباس بخری ( مانتو میخواست ) بگو منم میام. حالا یا آخر هفته یا هر موقع دیگه من مرخصی می گیرم بریم بازار. گفت باشه

بعد هییییییییچ خبری که نشد هیچ تازه پاشده با پدرشوهرم و شوهرم رفتن مانتو خریدن. بدون اینکه به من بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من اصلا بهم زنگ نمیزنه    

به منم نمیزنگن...مادر شوهرم یبار گفت وای من اصلا حوصله ندارم سراغ کسی رو بگیرب در  میگفت تا دیولر بشنوه منم گفتم چه جالب منم مثل شما😆😉

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خخخخخخخ چه خوب گفتی

والا بخدا از خودم انقدر حرص میخورم بخاطر سال اولی ک ازدواج کردم نه جواب کسی رو میدادم نه اعتراض ولی بعد رو دور افتاد...مادر شوهر زبون دار باشه عروس یاد میگیره😝

دقیقا مث مادرشوهر من 

تازه مادرشوهرم منو تو تل کلا بلاک کرده همیشه مث مهمون میرم‌میام یکم ک بخوام صمیمی شم سوارم میشه الانم ک چندوقته ندیدمش ینی خودش اینطور میخواد

والا بخدا از خودم انقدر حرص میخورم بخاطر سال اولی ک ازدواج کردم نه جواب کسی رو میدادم نه اعتراض ولی ...

آره ولی مدل مادرشوهر من یه جور دیگست

تیکه میندازه کم و بیش

ولی بیشتر از اینکه چیزی بهم بگه یا زبون درازی بهم بی محلی میکنه

انگار نه انگار من هستم

میریم اونجا اصلا و ابدا سراغی از خونواده من نمیگیره

انگار من خونواده ندارم

هر چیزی هم بخواد بدونه از شوهرم موقعی که من نیستم میپرسه. 

من باشم انگار ناظم مدرسه ام. ساکت ساکت

من مادرشوهرم از اول سال تا الان که 9 ماه داره از سال میگذره 4بار دیدم

عید نوروز حدود 15 دقیقه .. عید فطر حدود 20 دقیقه   شهریور ماه که از مکه تشریف اوردن حدود 3 ساعت

اوایل ابان ماه که از درخت سیب خونه براشون سیب بردم اون هم بیشتر به خاطر اینکه رانندگی کنم و یک مسیر دور رفته باشم..اهل رفت و امد نیست اصلا بهخصوص خونه پسراش

وقتی برای تو ارزش قایل شدند شما هم ارزش بزار وگرنه لزومی نداره  

همینی که هست
آره ولی مدل مادرشوهر من یه جور دیگست تیکه میندازه کم و بیش ولی بیشتر از اینکه چیزی بهم بگه یا زبون ...

مث مادرشوهر من 

منم کم محلی میکنم توام ی مدت محل نزار خودش میاد سمتت

آره ولی مدل مادرشوهر من یه جور دیگست تیکه میندازه کم و بیش ولی بیشتر از اینکه چیزی بهم بگه یا زبون ...

فک میکنه رو نده حال عروس رو میگیره...من برم جایی ببینم طرف ساکتِ مخصوصا ک اصلا اهل ساکت بودن نباشه.. منم مثل خودش ساکت میشینم...

من مادرشوهرم از اول سال تا الان که 9 ماه داره از سال میگذره 4بار دیدم عید نوروز حدود 15 دقیقه .. عی ...

خوشبحالت

منم همیشه دوست داشتم خانواده همسرم ازمون دور بودن. یا شهرستان بودن اصلا

متاسفانه هم محله ای هستیم و مجبوریم حداقل هفته ای یبار بریم خونشون. وگرنه همینم میکنن پیراهن عثمون که شما نمیاین