2777
2789
عنوان

خیلی زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 89 پست

چه حساسی اسی😩😩😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عزیز دلم به جون بچه هام به روح پدرم به مرگ مادرم به چی قسم بخورم؟؟؟ من اصلا نرفتم تاپیک قبلیایه شمار ...

چقده تو خوبی ننه کوجا بودی تاحالاا😍😍

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداتووبچهاتوازهرچی بدیه دورکنه که پیش قدم شدی

به خدا استارتر داره اشتباه میکنه نمیدونم دیگه چه قسمی بخورم میگه من رفتم تاپیک قبلیش خوندم فهمیدم مشکل داره بعد اومدم اون حرفو به روش آوردم اخه مگه من روانی ام ؟؟؟

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️
دل آدم دست خودشه وقتی کسی عمدا میخواد ناراحتت کنه یعنی بیماره. آدم که از بیمار ناراحت نمیشه یادمه ی ...

بله درست میگی . اول باید رو ذهن خودم کار کنم که این چیزا ناراحتم نکنه . سخته ولی شدنیه . 

ایشالا اول استارتر بعدم بقیه منتظرا خدا بهشون دو قلو .. سه قلو بده بحق شیش ماهه امام حسین.بعدبیان تاپیک بزنن بچه هام پدرمو دراوردن انقدر شیطونن🤣🤣🤣

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
وسط دعواتون جواب سوال منو بدین خیلی سال پیش رفتم سونو دکتر گفت تنبلی تخمدان داری فعلا که مجردم ولی م ...

منم دارم مادرمم داره مادرم چهار تا بچه داره من امتحان نکردم ببینم میشه یا نه دختر خالمم داره یه دختر داره

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊
وسط دعواتون جواب سوال منو بدین خیلی سال پیش رفتم سونو دکتر گفت تنبلی تخمدان داری فعلا که مجردم ولی م ...

ورزش برایه تنبلیه عالیه و اگه اضافه وزن داری کم کن 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️
عزیز دلم به جون بچه هام به روح پدرم به مرگ مادرم به چی قسم بخورم؟؟؟ من اصلا نرفتم تاپیک قبلیایه شمار ...

فهمیدم که نرفتی بخونی گفتی باور کردم ولی من هرچی بهت گفتم همش شعار و تیکه بود نثلا قرصاتو نخور و ال بل حتی ما دوستای جون جونی بهم میگیم قصد توهین نبود که ناراحت شدی بعدشم شما به من گفتی برو یکی بزا بیا نظر بده یعنی کسایی که حق مادرشدن رو خدا ازشون میگیره نمیتونن تو این موارد نظر بدن. من از این دلم شکست خدا روزی رو نیاره این بلا سرم بیاد یا خدا به داد دل کسایی که مادر نشدن برسه هم از اطرافیان باید بشنونن هم مجازی باید مورد تمسخر قرار بگیرن... 

بابت نفرینمم خودم قبول دارم حالا که نظرات رو میخونم هر چی که شده باشه شما حامله ای و من بچه گانه رفتار کردم این حرف رو زدم شرمنده

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
به خدا استارتر داره اشتباه میکنه نمیدونم دیگه چه قسمی بخورم میگه من رفتم تاپیک قبلیش خوندم فهمیدم مش ...

عزیز دلم شما بارداری اینقدر به خودت فشار نیار خدا پدرتو بیامرزه و مادرت و بچه هاتم برات حفظ کنه ان شاءالله.سوتفاهم بوده اینقدر ناراحت نکن خودتو

ان شاءالله که به همین زودی ها هم استارتر تاپیک بارداریشو بزنه 

ایشالا اول استارتر بعدم بقیه منتظرا خدا بهشون دو قلو .. سه قلو بده بحق شیش ماهه امام حسین.بعدبیان تا ...

خخخخ دیونه... از این ارزوها میکنی ایشالله یکیشو به خودت بده جای شش تاش بهت اذیت کنن

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
فهمیدم که نرفتی بخونی گفتی باور کردم ولی من هرچی بهت گفتم همش شعار و تیکه بود نثلا قرصاتو نخور و ال ...

بیا عزیز دلم ببوسمت گلم 😘😘😘😘 اصن هردو فراموش کنیم 😙😙😙😙😙😙