2777
2789
عنوان

درد و دل

129 بازدید | 24 پست

ادم از شدت ناراحتی میاد اینجا تا یکم حالش بهتر شه ولی بعضیا فقط بلدن توهین کنن اگ کسی حالش خوب باشه ک نیاز ب درد و دل نداره.یکمی خودتون رو جای کسی ک دلشکسته اس بزارید

عزيزم طبيعيه اينجا يه عالمه ادم با سن و فرهنگ و اعصاب متفاوت هست ، شايد چيزي كه از نظر من درده از نظر كسي طنز باشه و برعكس ، به نظرم جاي مناسبي براي درددل نيست 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی هیچ کس بدون مشکل نیست. فکر نکن فقط خودت مشکل داری. همه آدما به یه طریقی گرفتارن. فقط باید خودتو جمع کنی. و به خدا توکل کنی. با خودکشی نه تنها مشکلت حل نمیشه بلکه مشکلاتت بیشتر هم میشه. به معنویات بیشتر توجه کن. امیدوارم به زودی به آرامش برسی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزيزم طبيعيه اينجا يه عالمه ادم با سن و فرهنگ و اعصاب متفاوت هست ، شايد چيزي كه از نظر من درده ...

شما راس میگی .ولی بعضی وقتها شاید هیچ کسیو نداشته باشی بخای دو کلمه حرف باهاش بزنی ک مجبور بشی بیلی اینجور جاها

عزيزم طبيعيه اينجا يه عالمه ادم با سن و فرهنگ و اعصاب متفاوت هست ، شايد چيزي كه از نظر من درده ...

میدونم هر ادمی ی مشکلی داره .من خیلی دعا میکنم نماز میخونم ولی واقعا دیگ صبرم تموم شده .اخه چقد دل ادمو بشکنن چرا باید کاری کنن ادم اسم خودکشی بیاره اونم تو اووج جوونیش ،چرا باید خسته بشه 

درسته .من اینقد حالم بد بود اومدم اینجا بدتر شدم

عزیز دلم نگذار انرژی های منفی و مخرب بقیه اختیارت رو در دست بگیرن

حرف بیهوده چه ارزشی داره که بخواد روح قشنگت رو آزرده کنه

با تمام وجودم انرژی مثبت می فرستم سمتت و از خدا واست آرزوی آرامش می کنم

و با تمام وجودم پای دردلات میشینم شاید کمی از شدت غمت کم کنه و سبک شی❤❤❤❤

حسبی الله❤❤❤

شما راس میگی .ولی بعضی وقتها شاید هیچ کسیو نداشته باشی بخای دو کلمه حرف باهاش بزنی ک مجبور بشی بیلی ...

همينجا چند تا دوست  انتخاب كن تو خصوصي درددل كن 

میدونم هر ادمی ی مشکلی داره .من خیلی دعا میکنم نماز میخونم ولی واقعا دیگ صبرم تموم شده .اخه چقد دل ا ...

عزيزدلم به جوني خودت رحم كن و حتمااااا با مشاور خوب و متخصص صحبت كن ، كتاب بخون ، فقط خودت بايد به خودت كمك كني 

عزیز دلم نگذار انرژی های منفی و مخرب بقیه اختیارت رو در دست بگیرن حرف بیهوده چه ارزشی داره که بخواد ...

مرسی ممنونم خدا خیرتون بده .الان چند ماهه من شبا همیشه باید با گریه بخابم ی شب نشد سر راحت زمین بزارم