2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321586 بازدید | 1697 پست
رژیمو ک نوشتم اینجا عشقم صفحه ی ده  نه تو خونه انجام بده❤️

ممنون گلم اتفاقا دارم همه رو میخونم عزیزم ولی منظورم اینه همه ی اینارو منم انجام بدم چون اضافه وزن ندارم

آمدی و آمدنت محشر به پا کرد💜💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا یکی منو لایک کنه این تاپیکو گم نکنم سخت احتیاج دارم ب کاهش وزن🤕🤕

سلام دوستان من دوباره اومدم راستش این گوشی مادرم هست  و خودم هنوز گوشی نخریدم برای همین دییییر شده راست حقیقت ش من وزنم اصلا اضافه نشده و الان 54کیلو هستم احساس خوبی داشتم و الان هم احساسم بد نیست خوردنم خیلی تغییر کرده از غذا خوردن لذت میبرم ی عالمه ولی زود سییییر میشم صبحانه تخم مرغ میخورم بسشتر وقتا  هنوزم دوستام میبینن میگن واقعا عالی شدی فاطمه وزن اولیه من 83 کیلو وزن الان 

54 کیلو مثل کره ای ها شدم فقط یک مشکلی که دارم اینه که  زود رنج شدم و یکم ریزش مو دارم 

رژیمو ک نوشتم اینجا عشقم صفحه ی ده  نه تو خونه انجام بده❤️

سلام عزیزم میشه بمنم کمک کنی من قدم ۱۶۴ووزنم ۶۳ میخام ۴ کیلوکم کنم ودورشکم وبازوهام لاغربشه مرسی عزیزم

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖 
سلام دوستان من دوباره اومدم راستش این گوشی مادرم هست  و خودم هنوز گوشی نخریدم برای همین دییییر ...

تبریک میگم فاطمه جان..واقعا عالی بودهمتت.

ولی من کم نکردم،همت نکردم😥😥😥😥😥

البته بیمارستان بودم وبستری

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

@ایگواناا‍ 

سلام به دوستان این تاپیک

24.3 BMI 

قد ۱۶۶

وزن ۶۷

مشکل من بد فرمی هیکل و سایز ه

شکم ؛ پهلو ؛ سینه

میخام لباس بخرم گریه م میگیره

سایز م ۳۸ بود شده ۴۲

الان همین رژیم رو پیشنهاد میکنید یا ورزش کنم؟

من زیاد غذا نمیخورم،یعنی پرخور نیستم

ولی وزن کم نمیکنم

ممنون میشم راهنمایی کنید

@ایگواناا  ایگوانا جان من قدم 150 هست و وزنم بعد از یکسال رژیم کالری شماری به 48 رسید، یعنی bmi   حدود 22 هست، ولی هنوز از شکمم راضی نیستم و برآمده است😔 به نظرت بازم رژیم بگیرم یا فقط ورزش؟ البته هفته ای سه روز هم پیلاتس کار میکنم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه ها من تو سه ماه تقریبا از ۸۸ به ۶۵ رسیدم .با رژیم و ورزش کع رژیممو از یه مربی حرفه ای گرفتم .الان چاقی شده یه غم بزرگ برای خانمها من خودم سنم کم بود بعد ازدواج ۳۰ کیلو اضافه کردم .خدایی دیگه فکر نمیکردم یروز به وزن مجردیام برسم .خیلی مدیون مربیمم .

من به همه معرفیش میکنم هم چون خیلی مدیون مربیمم هم دوسدارم هم هرکی تپلی زودتر نجات پیدا کنه😁😁 این آیدی تل گرامشونه tanasobx

مشاورشون رایگانه و بسیار مربی با اخلاقی هستن.

هزینه برنامه هم واقعا ناچیزه هفته ای ۱۵ تومن بوده.

و اینکه خدایی من تبلیغ نمیکنم خیلیییی راضیربودم فقط .بخوام توضیح بدم ۳ صفحه میشه ولی کارشون عالیه .😍

@ایگواناا  گلم من رژیمتو شروع کردم یسوال نوشتی نیم ساعت قبل غذا سبوس توی اب یا شیرو ماست یعنی اشکال نداره یه پیاله ماست قبل غذا بخورم باسبوس؟ و اینکه من صبحونه نمیخورم بجاش اون دو کف دست نونو با شام بخورم؟

برای مشکلم یه صلوات میفرستی دوستم؟ حال دلم بده 😢
@ایگواناا ‍  سلام به دوستان این تاپیک 24.3 BMI  قد ۱۶۶ وزن ۶۷ مشکل من بد فرمی هیکل ...

این رژیم درکنار ورزش 

مخصوصا پیاده روی و دراز نشست 

ی کم صبور باشی درست میشه😍😍😍

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
سلام دوستان من دوباره اومدم راستش این گوشی مادرم هست  و خودم هنوز گوشی نخریدم برای همین دییییر ...

سلام عزیزم خداروشکر تبریک میگم بهت 😘😘😘😘😘

برای ریزش مو حتما تزریق نوروبیون 

روغن ماهی رو بذار تو برنامه هات 

مقدارشو با دکتر عمومی چک کن 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME