2777
2789
عنوان

امشب شب آرزوهاست بيايد

443 بازدید | 64 پست

اينجا تو پست پيامى بنويسيم كه تا سال بعد رسيديم بهش بيايم بگيم من خوشحال میشم به خدا واستون دعا ميكنم🥹

اگه خواستين آرزوعم ننويسين فقط يه پيام ساده بذارين تا براى هم ديگم دعا كنيم با دل صاف و پاک و روشن🥹🥹

اينجا خيلى ديدم نوشتن دعاى شما ميگيره لطفا واسم دعا كنين به خواستم برسم ديرتر نشه و جورى كه ميخوام بشه😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برات دعا میکنم گلم🤗

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

ظهور امام زمان

خونه روستایی بزرگ

بیماری که از بچگی دارم دکتر تشخیص بده چیه

رفع خشکسالی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@الله_یارم_باش

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من ب دوتا از اون خاسته هام شبو روز درگیرشم برسم

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

از خدا میخوام حسینم بیشتر این زجر نکشه و کسی اذیتش نکنه😔 روحیش خیلی خوب بشه دیگه ازهیچکس نترسه

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

من که نمیرسم. میدونم.ولی اگه منم بالاخره ازدواج کردم، میام میگم بهت. تاپیکتو سیو کردم

ان شاء الله هم تو ميرسى هم من هم بقيه دختترا و كاربرا خدا كنه دلمون طرفو بخواد دل اونم ما رو بعدش خوشبختى كامل بيشتر از مجردى🥹❤️😘

از خدا میخوام حسینم بیشتر این زجر نکشه و کسی اذیتش نکنه😔 روحیش خیلی خوب بشه دیگه ازهیچکس نترسه

چرا من باید اسم کسی که دوسش دارم حسین باشه..چرا باید با این پیام دلم بگیره

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

چرا من باید اسم کسی که دوسش دارم حسین باشه..چرا باید با این پیام دلم بگیره

💔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

حتما برات دعا میکنم گلم🤗

خدا خيرت بده تو رو خدا دعا كن يه پسر كورد خوب سالم ازم خواستگارى كنه يا هر كى هست خيلى بهتر باشه باهاش خوشبخت بشم تو زندگى بعدم به بچه هاى سالم و خوب و همه چى برسم خدا دلمو آروم كنه بتونم بيخيال كوردا بشم🥹❤️😘