2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321802 بازدید | 1697 پست
ببین عزیزم منم20کیلو کم کردم ولی توی2سال ولی پوستم خراب نشد و الان هرکی میبینتم میگه خیلی خوووب شدم ...

اصلا ب هیچ وجه خانوادم رای نمیشن برای دکتر تغذیه

میخوام راه سریع باشه بعد از لاغر شدن راه درست برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سایز 52 هست  اصلا اراده ندارم  کالری شمار تو این سایت قبلا خوندم جواب نگرفتن  ق ...

قرص داعونت میکنه بعد هم برمیگردی 

کالری شماری هزاران نفر جواب گرفتن 

برو توی اینستا ببین چطور با کالری شماری و ورزش لاغر میشن. تازه همه چیز هم میخوردن 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
خوب من تو خصوصی بهت پیام دادم که فک کنم ندیدی میدونی مشکل من چیه اینکه مثلا یک ماه سرسختانه رژیم می ...

خب اشتباهه دگ قربونت برم 

اهسته و پیوسته 

معلومه یهو کم میاری 

بیشتر از قبل هم چاق میشی دگ 

حتما تو این هفته میام خصوصیت صحبت کنیم 😘

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

ایگوانا تو سایزت چنده؟؟میخوای سایزمو بهت بگم بترسی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
اره عزیزم هر کاری بتونم حتما ❤️

من قدم ۱۷۰

وزنم ۱۰۵

ارادم کمه.کالری شماری میکنم ولی شبا که میشه خراب میکنم‌ . همش عشقه خوردنم.

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خب اشتباهه دگ قربونت برم  اهسته و پیوسته  معلومه یهو کم میاری  بیشتر از قبل هم چاق ...

اره خودمم میدونم اشتباهه اما عصبی ام بعدش عذاب وجدان میگیرم😀😀

باشه گلم منتظرتم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
ایگوانا تو سایزت چنده؟؟میخوای سایزمو بهت بگم بترسی

من الان ۳۸ هستم 

نه چرا بترسم ۵۶هم باشی مهم نیس چون تا ی مدت دگ میتونی با ارادت بشی۳۸

اصلا با این فکرا ب خودت انرژی منفی بد نده 

من قدم ۱۷۰ وزنم ۱۰۵ ارادم کمه.کالری شماری میکنم ولی شبا که میشه خراب میکنم‌ . همش عشقه خوردنم.

فردا میام ی سری نکات رو حتما میگم 

فقط قبول کن باید اراده کنی اگ اماده بودی بهم بگو❤️

من الان ۳۸ هستم  نه چرا بترسم ۵۶هم باشی مهم نیس چون تا ی مدت دگ میتونی با ارادت بشی۳۸ اصلا با ...

نه الان 48 هستم. به نظرت خیلی بده؟؟ 

فردا میام ی سری نکات رو حتما میگم  فقط قبول کن باید اراده کنی اگ اماده بودی بهم بگو❤️

من امادم عزیزم.

میشه همین الان اون نکاتا بهم بگی خواهشا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا