کم کنم بهم بگید.... میدونم نی نی سایتی ها خیلی واردید خیلی سال هست خواننده تجربه هاتون هستم واقعا افسرده شدم از چاقی گروه اگه دارین معرفی کنید شایدددددد این دفعه بتونم
❤️❤️❤️ببین وقتی بدن عضله باشه بارداار بشی هم خیلی اضافه نمیکنی هم اینکه بعدش خیلی زود دوباره ...
سلام ایگوانا جان چنتا سوال داشتم اگه میشه لطفاً جواب بده..من وزنم زیاد نیست سوالم در مورد حجم دادنه. قدم ۱۶۷وزنم۶۲. میخوام باس ن و رونهام بزرگتر بشه. باشگاه میرم و اسکات و لانگز و حرکات باس ن را انجام میدم.دوماهه با وزنه کار میکنم اما هیچ تغییری تو سایز با سن و رونهام ایجاد نشده.مرغ و ماهی و سویا و کلا غذاهای پروتئین هم میخورم.پیشنهادی داری تو تغییر رژیم یا ورزشم که نتیجه بگیرم حداقل یکی دوسانت حجم باس نم بزرگ بشه؟؟؟ ممنون میشم جواب بدی
خب ببین من موافق قرص نیستم راستش نهایتش گیاهی ولی اگر مشورت با دکتر کردی بخور و حتما ا ...
سلام ایگوانا جان خوبییی؟ پسرم سه سالشه برای تیزرهای تبلیغاتی و کلا کارهای هنری و بازیگری و...ازکسی مشورت گرفتم گفتن آموزشگاه پانیذ خوبه.نظر شماچیه؟چیکارکنم؟؟
سلاام عزیزمم خیلی عالیه اولا تبریک میگم دوم هم این ک حتما میشه بله❤️❤️
فرناز جون سلام ، مرسی که به بچه ها کمک میکنید🥰 من هم ورزش میکنم ولی خب چون اضافه وزن ندارم رژیم خاصی نمبگیرم الان دارم رو عضله سازی کار میکنم، یه سوال؟ با اینکه میدونم سینه بافتی هست که حجیم نمیشه😢اما شما راهکاری داری تغذیه ای که بشه حجیم کرد یکم؟ @ایگواناا
دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻 🦄🐰animal lover🐶🐥 aphrodite 🧚🏻♀️