2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321855 بازدید | 1697 پست

شما اول صبح ک از خواب بیدار میشین (لطفا ساعت ۱۲ظهر نباشه اول صبحتون ۸،۹،۱۰دگ بیدارشین )

چون خواب منظم خیلی تو لاغری موثره و بدن باید رو ریتم باشه 

خب میگفتم صبح ک بیدار میشین سه قاشق سرکه ی سیب رو میریزید داخل ی لیوان و با آب ولرم لیوان رو پر میکنید و میخورید 

اگر دوس داشتین میتونید ی مقدار لیموی تازه هم اضافه کنید 

شاید بپرسین برای معدت بده یا ...

نه خیالتون راحت این مقداری ک گفتم هیچ آسیبی ب معده شما نمیزنه و شما قرار نیس تا اخر عمر بخورید برای ی مدت باید بخورین 

لطفا نگید بد طعمه چون فقط ی کم ترشه و خوردنش اصلااا سخت نیس و واقعا معجزه میکنه مخصوصااا تو لاغری شکم و پهلو 

دوستانی ک هاشیموتو و‌کم کاری تیروئید دارن ب شکل وحشتناکی سرکه ی سیب هورموناشون رو هماهنگ میکنه و وزنشون تکون میخوره 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم بگو ایگوانا جون یا ی گروه بزن تو تل ما بیایم عصو شیم واقعا نیاز دارم باید لاغر شم  نمیدونم ...

Do_it@

به این ایدی پیام بده تا ببرتت گروه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

شما باید یاد بگیرین وعده های کوچیک بخورید ولی زیاد نه ی وعده ی زیادد 

خب بعد سرکه ی سیب نیم ساعت ک گذشت میریم برای صبحانه 

صبحانه چند مدل مینویسم هرکدوم ک دوس دارین بخورین ولی سعی کنید تنوع بدین 

نون سفید خیلی خیلی خیلی بهتره مصرف نشه و ب جاش نون سنگک مصرف میشه و اگ بتونید نون جو‌و جودوسر بخورید ک عالیه(ی کم طععمش شاید سخت باشه براتون )نمیتونید همون سنگک هم عاالیه 

صبحانه دو کف دست نون سنگک (دقیقا اندازه کف دستتون نه اندازه کل دستتون )اگر شکمو تر هستین تا سه کف دست مشکلی نداره ولی بیشتر نه 

پنیر اندازه قوطی کبریت باشه و روش زیره بریزید 

و یک عدد گردو 

صبحانه ی دومی ک میتونید بخورید 

باز دو کف دست نون سنگک و ی عدد تخم مرغ آب پز هستش روش حتما فلفل بزنید 

هفته ای ی بار هم میتونید دوقاشق مرباخوری مربا یا عسل همراه مقدار کمی کره با همون دوکف دست نون بخورید (اینو برای کسایی ک علاقه ب مربا دارن 

و شاید دلتنگ بشن نوشتم اگ نخوردین هم چ بهتر )

یا میتنوید ی لیوان شیر کم چرب ک توش دارچین ریختین رو با دوتا ساقه طلایی بخوررید 

کلا هروقت گفتم شیر بخورید توش دارچین میریزید و میخورید 

سلام دوستان با اجازه شما و خانم ایگوانا من هم رژیم رو شروع می کنم بنده 170 قدم هست و 77 وزنم . امیدوارم بتونم به وزن ایده ال خودم که 70 هست از نظر خودم برسم

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

فقط در مورد زیره یک ذره باید احتیاط کرد اگر خدایی نکرده مشکل فیبروم پستان و یا رحم دارید به هیچ عنوان زیره نباید استفاده کرد . دکتر زنان به خود من که متاسفانه چند تا فیبروم خوش خیم در پستان داره به شدت توصیه کرده .

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
فقط در مورد زیره یک ذره باید احتیاط کرد اگر خدایی نکرده مشکل فیبروم پستان و یا رحم دارید به هیچ عنوا ...

درمورد زیره بله تو نکات تکمیلی اخر همرو میگم ♥️♥️♥️بچه ها باید صبر کنن تا اخر و بعد میتونن استفاده کنن مرسی ک گفتی❤️❤️

خب صبحانه ک تموم شد دقیقا بین صبحانه و ناهار ی میان وعده میخوریم ک بهتره مثلا ی سیب باشه ،یا ی لیوان چایی و دوعدد خرما یا ۱۰تا مویز یا ۱۰تا توت یا ی بیسکوییت فقط ساقه طلایی (یکی از این موردا ک تو خونه هست بخورید )

یا میتونید ۷تا بادوم درختی بخورید 

یا ی مشت کوچیک سویا 

این از میان وعده

خیلی بهتره ک چای سبز مصرف کنید جای چایی عادی 

ولی خب کسانی ک مشکل سندروم روده ی تحریک پذیر دارن زیاد نخورن چون شاید اذیتشون بکنه اگ مشکلی ندارید استفاده کنید