2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321858 بازدید | 1697 پست

🤽🏻‍♂️🧘🏻‍♂️🏂🏋🏻‍♀️⛸🤼‍♂️🏌🏼‍♂️🏇🏻🏊🏻‍♀️🚴🏻‍♀️ورزش 

اجبار نداریم درمورد ورزش ولی کسایی ک انجامش بدن خیلی خیلی سریعتر نتیجه رو میگیرن ولی بدون ورزش هم شما کم میکنید ،

ولی روزی نیم ساعت پیاده روی خیلی پیشنهاد میشه ب همه حتی شده تو خونه راه برید .

ورزش سنگین هم نکنید فعلا چون بعد ی مدت بدنتون عادت میکنه و دگ وزن نمیاد پایین 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

🏅با انجام نکاتی ک میگم بسته ب شرایط بدنی و دقیق انجام دادن  و ورزش کردن هرکسی بین ۳کیلو تا ۷کیلو تو ماه اول کم میکنید 

ما قرار نیس خودمون رو لاغر کنیم ولی پوستمون رو شل ،موهامون رو کچل ،سینه ها و بازوهای اویزون ،و بعد چن ماه همش برگرده اونم بیشتر ازقبل !!!پس خیلی منطقی ارام ارام کم میکنیم ولی پرقدرت با حفظ شادابی بدن ❤️

رژیم های سریع  اسیب جدی میزنه و چون بدن ب قحطی میفته بعدش خیلی بیشتر چاق میشه 

ی جورایی کار ادمایی با سطح اطلاعت پایینه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♂️دوستانی ک کم کاری تیروئید (هاشیموتو)،مشکلات هورمونی ،یا تنبلی تخمدان دارن یا از قرصای افسردگی مثل آسنترا،فلوکسامین و غیره استفاده میکنن ب احتمال زیاد شاید سختتر از بقیه وزنشون بیاد پایین پس کمی صبور تر باشن ولی اونا هم ۳الی ۵کیلو رو درماه کم میکنن 

حتمااا

👨‍👩‍👧‍👧👩‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👧‍👦ی زحمت بکشین این تاپیک رو ب تمام بچه هایی ک میخوان لاغر کنن معرفی کنید و لینک بذارید چون خیلی از بچه ها چن ماهه تو خصوصی ب من پیغام دادن و من ب دلیل مشغله شرمندشون شدم و نتونستم بهشون بگم چیکار کنن 🙏🏻🙏🏻

رژیم شیر میگن تو دوهفته هفت کیلو لاغر میکنه 

عاقل واقعا؟ب منم بگین 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

کشیدن وزن فقط و فقط دوهفته ی باررر 

هربار هم اینجا گزارش میدین

ماهی ی بار رژیم رو تغییراتی میدم 

رژیم رو خیلی کلی مینویسم سعی میکنم سختش نکنم ک نتونید تهیه کنید یا با مشکل بودجه برخورد کنید متنوع میذارم هرکسی طبق چیزی ک میتونه انجام بده

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♂️دوستانی ک کم کاری تیروئید (هاشیموتو)،مشکلات هورمونی ،یا تنبلی تخمدان دارن یا از ...

بازم بگو ایگوانا جون یا ی گروه بزن تو تل ما بیایم عصو شیم واقعا نیاز دارم باید لاغر شم راهشو نمیدونم 

ماهی ۵تا انشالله ۴ماه دگ شما همیشه ی کم دست کم بگیر اگ ۷کیلو کم کردی ک چ بهتر 

مرسی عزیزم چشم 

الان من منتظر پیام‌های شما بودم همه رو مو به مو انجام میدم تا الان لب ب هیچی نزدم الان میخوام برم پیاده روی تنها ورزش مجاز تو خونه ما 

الهی خیر ببینی دختر 

تمام سعیتون رو بکنید ک کامل انجام بدین ولی اگ ی وقتی هم چیزی شد و انجام ندادین مشکلی نداره بهم بگید تا بگم چیکار کنید 

بعدشم من بعدشم من ب فکر مهمونی و مسافرتاتون هستم نمیذارم غصه بخورید :)))

خب بریم برای رژیم 

لطفا سعی کنید لبنیات کم چرب بخورید (اگر ی وقتی غیر کم چرب خوردین اصلااا مشکلی نداره ولی حداقل نیم چرب بخورید )

بهترین پنیری ک معرفی میکنم مارک «زیارت »هستش 

خیلی خیلی پیشنهاد میکنم ب جای روغن مایع از کنجد و زیتون استفاده کنید