2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321802 بازدید | 1697 پست
سلام دوستان من دوباره اومدم راستش این گوشی مادرم هست  و خودم هنوز گوشی نخریدم برای همین دییییر ...

وای خیلی خوشبحالت. تو چه مدت اینقد کم کردی ؟با چه روشی منم راهنمایی میکنی من ۶۷ کیلو و قد ۱۶۰ میخوام به امید خدا بشم ۵۵ کیلو به نظرت میشه؟

ای فرزند آدم!راحتی و آسایش را در بهشت قرار دادم،امامردم آن را در دنیا میجویند و نمیابند.(حدیث شریف قدسی)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رژیم درکنار ورزش  مخصوصا پیاده روی و دراز نشست  ی کم صبور باشی درست میشه😍😍😍

چه رژیمی؟

ای فرزند آدم!راحتی و آسایش را در بهشت قرار دادم،امامردم آن را در دنیا میجویند و نمیابند.(حدیث شریف قدسی)
وای خیلی خوشبحالت. تو چه مدت اینقد کم کردی ؟با چه روشی منم راهنمایی میکنی من ۶۷ کیلو و قد ۱۶۰ میخوام ...

با رژیمی ک خودم نوشتم صفحه ی ده ب بعد تاپیک رو میتونید مطالعه کنید 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
سلام دوستان من دوباره اومدم راستش این گوشی مادرم هست  و خودم هنوز گوشی نخریدم برای همین دییییر ...

سلام فاطمه جان چه تا پیکی خوبی منم الان ۷ ساله میخوام وزن کم کنم و نمیتونم ول میکنم با این تاپیکت کلی انرژی گرفتم مخصوصا از ایگوانا جان. تا صفحه ۱۹ خوندم یهو اومدم آخر ببینم تو چیکار کردی وزن کم کردی یا نه؟ دیدم گفتی ۵۳ شدی کلی اشک ذوق ریختم افرین به ارادت عزیزم. فقط رژیمو رعایت کردی و ورزش؟ اخه همه صفحات نخوندم منم میخوام شروع کنم از خود الان

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
عب نداره بهش فک نکن از الان رعایت کن❤️

ایگوانا جان من سینه هام خیلی پره اونو چطوری آبش کنم ؟ خودمم چاقم میخوام از الان رژیمتو شروع کنم خیلی بهم انرژی داد حرفات لطفا کمکم کن

ایگوانا جان من سینه هام خیلی پره اونو چطوری آبش کنم ؟ خودمم چاقم میخوام از الان رژیمتو شروع کنم خیلی ...

عزیزم شما شکمت تخت شه سینه ی برجسته ک خیلی زیباس 

من نمیشه حواسم هست اصلا کوچیک نشه واقعا الان ی معیار زیبایی برای هیکل محسوب میشه 

ولی درکل اگر اضافه وزنت بالای ۱۰کیلو باشه حتما یک الی یک و نیم سایز خودش کم میشه و متناسب با بدن میاد پایین 

پیاده روی کن هیکلتو یکدست لاغر و خوشگل میکنه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
عزیزم شما شکمت تخت شه سینه ی برجسته ک خیلی زیباس  من نمیشه حواسم هست اصلا کوچیک نشه واقعا الان ...

اره عزیزم وزنمم زیاده خیلی وزنم ۸۷ کیلو هست قدمم ۱۵۹. کلا میگم با این رژیم و ورزش کنم آبش میتونم کنم؟

عزیزم شما شکمت تخت شه سینه ی برجسته ک خیلی زیباس  من نمیشه حواسم هست اصلا کوچیک نشه واقعا الان ...

پیاده روی روزی یساعت دارم .دو نمیکنم راه به نسبت تند میرم قراره باشکاه هم ثبت نام کنم اگه خدا بخواد