2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321855 بازدید | 1697 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه باید بگم ک بچه ها لاغری یا ب عبارتی اراده کردن تو هر زمینه ای کار خیلی سختیه ،پس اگ قراره شروع کنید اول خوب فکراتونو بکنید ک ایا انقد اراده دارید یا نه؟؟انقد قوی هستین یا نه؟؟واقعا از چاقی خسته شدین یا نه؟؟

لاغری اولین ارمغانی ک برای شما داره سلامت جسمانی بدنتون و سلامت قلبتون هستش 

دومین حسی ک واقعا میتونه لذت بخش باشه حس سبکی هستش

طبق حرف کسایی ک ی زمانی چاق بودن ،دگ حتی برای خم شدن و بستن کفشتون شکمتون ازارتون نمیده و کلی سختتون نمیشه 

اعتماد ب نفس ب شدت بالا میره 

و دگ هرلباسی ک بپسندین ،این شما هستین ک انتخاب میکنید نه اینکه هرچی دم دست فروشنده باشه و ب سایزتون بخوره مجبور شید بردارین 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

💪🏻دوم باید بگم ک سرخودتون رو کلاه نذارید لطفا اگر طبق چیزایی ک نوشتیم عمل نکردین شهامت داشته باشین و بگید 

و مثلا بعضیا کل رژیم رو رعایت کردن بعد دوتا شیرینی هم وسطش اضافه خوردن اخرش هم میگن بخداا مو ب مو انجام دادیم ولی اون دوتا شیرینی رو دگ نمیگن ک خوردن !حداقل با خودتون رو راست باشین 

✅✅✅سوم از همه اینکه من رشتم مرتبط با تغذیه بود و تو دانشگاه واحد تغذیه پاس کردم و غذا و ترکیبات رو خیلی کامل میشناسم و ی دوره رژیم نویسی پیش استاد خودم کلاس رفتم 

چیزایی ک میگم از خود درآورده نیس و خیلی از اطرافیانم لاغر شدن باهاش و خودمم برای عضله سازی ک رژیم دارم از همین روش استفاده کردم 

و این مژده رو میدم ک اگ واقعا انجام بدین لاغر میشید 

❇️❇️با اینکه کالری شماری خیلی روش درست و مطمئنی هستش ولی من از اونجایی ک میدونم اکثر ادمای چاق حوصله هررروز کالری شمردن رو ندارن و ب عبارتی بعد چن روز خسته میشن  و ترک میکنن رژیم رو پس از شما نمیخوام ک کالری بشمارید خودم سعی کردم ک ی کالری مشخصی تو بازه بندی بهتون بگم 

⁉️⁉️⁉️bmiشما چنده؟؟اول از همه هرکسی میخواد برنامرو شروع کنه لطفا توده بدنی خودشو حساب کنه و اینجا بنویسه برام 

برای محاسبه قد خودتون رو در هم ضرب کنید مثلا اگ ۱۶۴هستین تو ماشیین حساب بزنید ۱/۶۴ضربدر ۱/۶۴

ضرب اینا میشه ۲/۶۸۹۶

برفرض وزن شما ۸۲کیلو هستش 

وزن رو تقسیم بر اون عددی ک از قد بدست اوردین میکنین 

ینی ۸۲تقسیم بر ۲/۶۸۹۶

ک میشه ۳۰/۴۸ این عدد رو اینجا گزارش بدین 

عدد بین ۲۰تا ۲۵ینی تناسب اندام 

۲۵تا۳۰ینی ینی ااضافه وزن 

۳۰تا ۳۵چاقی نوع اول 

۳۵ب بالا هم چاقی نوع دوم و‌چاقی شدید 

❗️❗️❗️❗️ما اینجا نمیخوایم تمام اصول تغذیرو مو ب مو‌رعایت کنیم چون شاید ی کم سختتون بشه و ناامید بشین پس سعی میکنیم بیشتر با تجربه و اصول کلی لاغر کنیم ❤️❤️

🍕🍦🍭🍰🍫🎂🍟🍟🍟🧀جا داره بگم ک خوردن چیزهای بی ارزش و اصطلاحا جانک فود تا اطلاع ثانوی تعطیله 

نوشابه ،ابمیوه های مصنوعی ،قند ،انواع شکلات و آبنبات ،سس سفید ،نون و ارد سفید ،فست فوود ،انواع تنقلات مثل چیپس و پفک