2821
2789
عنوان

غذا نخوردن

769 بازدید | 11 پست

من دیشب شام نخوردم..و گرفتم خوابیدم..حدودا چهارده ساعت خوابیدم..کلا خوابم زیاده.الان که بیدار شدم یه ساعتی طول میکشه تا غذام آماده بشه..میخوام بدونم بچم چیزیش میشه؟دقیقا بیستو چهار ساعته که چیزی نخوردم.اصلا اشتها ندارم.یه وقت بلایی سر بچم نیاد😥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😠😠😠😠بخور خب میوه بخور 

اشتها ندارم..انگار برعکسم..از اول بارداری نه تهوع داشتم نه مشکل خاصی..الان که آخر بارداریمه بی اشتها شدم و گاهی حالت تهوع میگیرم.

من اوایل بارداری ضعف زیاد داشتم

الان دیگه عادی شده

بقول دوستان نی نی ک غذاش همیشه امادس

این شمایی ک بخودت صدمه وارد میشه ن نینی

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
منم اشتها ب غذا ندارم یا میوه میخورم یا نون ماست

طبع ماست سرده

زیاد نخور

مشکل معده پیدا میکنی

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
خب اصلا میلم ب چیز دیگ ای نمیکشه    

عزیزم هنوز چیزی نخوری بهتراز ماست هستش

حتما ی گرمی بعدش بخور

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792