2777
2789
عنوان

غذا نخوردن

770 بازدید | 11 پست

من دیشب شام نخوردم..و گرفتم خوابیدم..حدودا چهارده ساعت خوابیدم..کلا خوابم زیاده.الان که بیدار شدم یه ساعتی طول میکشه تا غذام آماده بشه..میخوام بدونم بچم چیزیش میشه؟دقیقا بیستو چهار ساعته که چیزی نخوردم.اصلا اشتها ندارم.یه وقت بلایی سر بچم نیاد😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اوایل بارداری ضعف زیاد داشتم

الان دیگه عادی شده

بقول دوستان نی نی ک غذاش همیشه امادس

این شمایی ک بخودت صدمه وارد میشه ن نینی

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
منم اشتها ب غذا ندارم یا میوه میخورم یا نون ماست

طبع ماست سرده

زیاد نخور

مشکل معده پیدا میکنی

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
خب اصلا میلم ب چیز دیگ ای نمیکشه    

عزیزم هنوز چیزی نخوری بهتراز ماست هستش

حتما ی گرمی بعدش بخور