2777
2789
عنوان

ویتامین دی سه

196 بازدید | 19 پست

بچه ها هفته ای ی دونه ویتامی d3 ۱۰۰۰خوردن

اشکالی داره بنظرتون؟

دوستان نی نی سایتی عزیزم لایک من رو تشکر فراوااان از اینکه تجربتون رو دراختیار من قرار دادید درنظر بگیرید بیشتروقتا برای اینکه تاپیک شلوغ نشه و خلاصه و جمع و جور برای ایندگان باقی بمونه تک تک و مفصل تشکر نمیکنم عذرخواهم بابت این موضوع

کمه

نمیدونم ویتامین دی م کم هست یا نه

میگم هفته ای یکی بخورم مسموم نمیشم ی وقت؟مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان نی نی سایتی عزیزم لایک من رو تشکر فراوااان از اینکه تجربتون رو دراختیار من قرار دادید درنظر بگیرید بیشتروقتا برای اینکه تاپیک شلوغ نشه و خلاصه و جمع و جور برای ایندگان باقی بمونه تک تک و مفصل تشکر نمیکنم عذرخواهم بابت این موضوع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم کمهدکتر من با توجه به سنم و نیاز بدنم گفته هر روز یه دونه هزار واحد بخورم

من اصلا تو افتاب نمیرم اصلاااا

به نظرم کمه

دکتر من با توجه به سنم و نیاز بدنم گفته هر روز یه دونه هزار واحد بخورم

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

نمیدونم ویتامین دی م کم هست یا نه میگم هفته ای یکی بخورم مسموم نمیشم ی وقت؟مشکلی پیش نمیاد؟

نه بابا

ماها همه کمبود ویتامین دی داریم

من خودم هر روز میخورم

هبچیم هم نشده

اگه سطح ویتامین دی پایین باشه باید روانه یک عدد ۱۰۰۰ واحد مصرف کنید البته با تجویز پزشک

نمیدونم کم هست یا نه

فقط یکم افسردگی دارم و اصلا درکل شبانه روز در معرض افتاب نمیرم خونمون هم تاریکه

نمیدونم کم هست یا نه فقط یکم افسردگی دارم و اصلا درکل شبانه روز در معرض افتاب نمیرم خونمون هم تاریکه

خب آزمایش بدید و طبق دستور پزشک مصرف کنید چون مقدار و دوزش با آزمایش معلوم میشه

کاربر آقا