2777
2789

پسرم 23روزه س یک هفته ای میشه همش زور میزنه پاهاشو جمع میکنه قرمز میشه جوری ک فکر میکنم نمیتونه دسشویی کنه ولی یبوست هم نیس موقع شیر خوردن هم همش سرشو اینور اونور میکنه تو گلوش میپره.هرروز یکی دو بار هم بالا میاره ولی زیاد.سکسه هاشم طولانی مدته .زود ب زود هم از خواب بیدار میشه جیغ میزنه .بعد شیر خوردنش کلی میزنم ب پشتش تا آروغ بزنه گاهی هم نمیزنه.امروز تو بهداشت گف ریفلاکسه گفتم ببرم دکتر گف لازم نیس.ولی خیلی اذیت میشه ببرمش یا عادیه؟اگ دارو نخوره خوب میشه؟

خواهرمو بردن همش گفتن رفلاکسه همه دکترای خوب تهران هم تایید کردن تا هشت سالگی یه دارو خورد از رشدش کلی کم شد بعد گفتن نیست مشکلی...نبری بهتره...

کاش عباس بن علی حاجتمو بده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینایی ک گفتی دختر منم اینجوری میشه 18 روزه اش هست بهداشت گفت تا چهار ماهگی یا شش ماهگی بالا میاره زور هم ک میزنه بخاطر نفخ شکم دختر من امروز خیلی بالا آورد همش هم گرسنه اس میشه اما چیزی تو معده اش نمیمونه اعصابم خورد کرده نمیخوابه

همه اینایی ک گفتی دختر منم اینجوری میشه 18 روزه اش هست بهداشت گفت تا چهار ماهگی یا شش ماهگی بالا میا ...

اینم هر چقد میخوره سیر نمیشه همش دهنشو باز میکنه اینور اونورو میگرده

همه اینایی ک گفتی دختر منم اینجوری میشه 18 روزه اش هست بهداشت گفت تا چهار ماهگی یا شش ماهگی بالا میا ...

گاها انقد هم بی قراری میکنه دگ کلافه میشم گریه میکنه هر کاری میکنم اروم نمیشه شربت استامینوفن میدم بهش بلکه یکم اروم شه ولی تا بالا نمیاره اروم نمیشه

اینم هر چقد میخوره سیر نمیشه همش دهنشو باز میکنه اینور اونورو میگرده

اره دقیقا وقتی هم شیر میزارم دهنش هول میشه انگار ک قراره فرار کنه هر کی میاد پیشم میگه چرا دستشو میخوره بیچاره مگه شیر نمیدی بهش درک نمیکنن ک

اره دقیقا وقتی هم شیر میزارم دهنش هول میشه انگار ک قراره فرار کنه هر کی میاد پیشم میگه چرا دستشو میخ ...

اره دهنشو قد نهنگ باز میکنه سرشو تکون میده انگار ی ماهه چیزی نخورده

اینا واقعا علایم رفلاکسه؟

عزیزم من دخترم رفلاکسی شدید بود بله اینا علائمشه 

حتما ببر متخصص گوارش کودک 

متخصص کودک نبر 

بعدم ب حرف خاله خانباجیا گوش نده ک همه بالا میارن و ... نه ممکنه خیلی به معدش اسیب بزنه