2777
2789
والا من نه  عفونت گرفتم تو عمرم نه کیست حمومم از روز دو به بعد میرم

منم حموم میرم

من کلا برنامم یک روز درمیون حمام رفتن

تو پریودی هم همینطور

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

خانما اینکه قبلا میگفتن توی پریودی حمام نرین چون معمولا زنهای قدیم توی حمام مینشستن که خیلی بده نه الان که پنج دقیقه میشه دوش گرفت نکنین اینکارا رو به نظافت اهمیت بدین لطفا

این نیز بگذرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ربطي نداره تلقين نكن پس ما كه يه عمر رفتيم بايد مسكل داشته باشيم؟؟ مال من ساعت ميزنه 

شما اصل و نصب و ژنتیکتون سالمه.مال ما خراب داغون 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
مو هات بشور ولی بدن نمیشه خب چیزی که خداداده به زنل مجبوریم باهاش بسازیم دیگه ولی میدونیم واقعا برام ...

نمیشه ک باید کلی دوش گرف من سوم راهنمایی بودم ی دکتر اومد مدرسه مون گف این حرفا دور بریزید دوران پریودق حموم رفتن اصلا مانعی نداره 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
همین حموم رفتی اینقد رحمت سرده که اصلا خونی نداری که بیاد

رحم سرد اصلا ینی چی؟ 

میشه لطف کنید وضعیت فیزیکی رو توضیح بدید؟

بنا به علم که ما ۳۷ درجه ایم، نمیشه مثلا معده ۲۰ باشه، رحم ۱۰ باشه و زیر بغل ۳۷!

بالاخره بدن انسان یه آناتومی داره دیگه. میشه لطف کنم ادعایی رو که فرمودید علمی و با سلول ها و گردش خون توضیح بدید؟

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊
دوستان من دو روز اول نمیرم ولی بعدش هر روز میرم سرمو نمیشورم بدنمو شامپو بدن میزنم تمیز و شیو کرده م ...

مگه میشه بو نداد اخه،یه چیزی میگن برا خودشون 

مام و اسپری رو بزنی رو عرق چه شود دیگه 

یه دوش سرپایی با آبگرم اتفاقا رحمم گرم میکنه،نباید فقط داخل حمام بشینی چون دهانه رحم بازه ولی سرپایی که آبی داخلش نمیشه

واسه خودشون افکار پوسیده نگه داشتن

پزشک من گفته بود فقط نباید بشینم توی حموم جون خطر عفونته. خانوما اگه قبلا میگفتن حموم نرید به خاطر ...

من 16ابان زایمان کردم...بیشتر وقت ها هم تنها هستم...فعلا جناب ال ندیدم خخخخخخخ

اتفاقا حمام نرفتن باعث عفونت میشه؛ ببخشید که رک میگم اما سوالم از کسایی که اعتقاد دارن به جز حمام، حتی یه شستشوی ساده هم نباید انجام داد اینه که بنظر شما، احتمال رشد باکتری در محیطی که ادرار و مدفوع و عرق و خون وجود داره، بیشتره یا محیطی که آب باهاش تماس پیدا میکنه؟

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
منم نمیرم اصلا خوب نیست دکتر طب سنتی گفت کرم رحم درست میشه همین کارا میکنید که جدیدا اینقد نازایی ...

دکتر سنتی تو عمرش یه کتاب بیماری زنان هم نخونده... 

خیالت راحت برو حموم چیزی نمیشه حتی حالت هم بهتر میشه با دوش آب گرم

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

وای خدا مردم از خنده😂😂😂بعضیا چه با حرص ج میدن😂😂هرچی از خدا میخواین بهتون بده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..