2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حموم در صورتی اب وارد رحم نشه مانعی نداره..چون در دوران پریودی دهانه رحم بازه میگن حموم ورابطه  ممنوعه باعث نازایی کیست عفونت گشادی دهانخ رحم وهزار جور مشکل میشه دوش سرپایی ک اب وارد رحم نشه عیب نداره

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
خب اگر به پزشک مراجعه کنن، میتونن توجیه بشن که حمام کوتاه مدت و بدون نشستن، هیچ ارتباطی با این موضوع ...

کیست ناشی از تغذیه نامناسب تو دوران پریودیه ، سردی بخوری بلا استثنا کیست میگیری

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
خب اگر به پزشک مراجعه کنن، میتونن توجیه بشن که حمام کوتاه مدت و بدون نشستن، هیچ ارتباطی با این موضوع ...

پاسخشون اینه که این پزشکا سواد ندارن و فقط پول میگیرن، به جاش میرن طب سنتی و اسلامی و.. و این حرفا رو تحویل ما میدن. هرچند که اسلام گفته النظافة من الايمان 😑

انشاالله که توجیه شن 🙄 ما از خدامونه 😄

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊
با عرض احترام ولی الان چه ربطی داشت؟؟؟

جا داشت مام بگیم در خونه اینجور آدمارو که باز میکنی بوی گند خون و عرق میاد!!!!ولی ادب حکم میکنه هر چیزی رو هرجا نگی!!!!

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
الان همشون میگن بوی گند دم دماغشون میگیرن هی تمیزی تمیزی میکنن خوبه الان بری توی خونشون ببینی چقد کث ...

میخوای همین الان از همه جای خونمون عکس بفرستیم؟ من حاضرم توالت خونم رو بذارم ببینی انگار تازه اولشه میخوان استفاده کنن ... خیلی راحت تهمت میزنی متاسفم!

من آموزشگاه و سالن زیبایی دارم سوالی داشتید در خدمتم

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

من برم دلدرد میگیرم خونریزیمم شدیدتر میشه ولی خداروشکر واسه من سه روزه تموم میشه وگرنه واقعا نمیتونم طاقت بیارم یه هفته حموم نرم😑😑واقعا خودشونم نمیشورن ؟😑😑😷😷تهوع گرفتم

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
رفتی سونو یا نه؟؟😤😤😤 😆😆😆

اره رفتم 

خداروشکر همه چی نرمال بود و جنسیت هم ان تی درست گفته بود پسر 😃

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من کسی قضاوت نکردم منظورم این بوذ بهداشت نضافت فقط مخصوص فقط حمام رفتن نیست شامل خونه زندگیت هم میشه

اینکه راحت میگی بری خونه همه اینا شلوغو کثیفه این یعنی قضاوت!!!شما که خونه های هیچ کدوم از مارو ندیدی

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
الان همشون میگن بوی گند دم دماغشون میگیرن هی تمیزی تمیزی میکنن خوبه الان بری توی خونشون ببینی چقد کث ...

رسختو پاشو اینکه یه وسیله سره جاش نباشه با کثیف بودن فرق داره عزیزم.ممکنه من الان کتابام وسط خونه باشه جنع نکرده باشم یا اسباب بازی بچم و خونم شلخته باشه ولی کثیف بودن یه چیز دیگه اس 😐