2777
2789

بله، از نظر من دو روز اول نرین، روز سوم ی دوش ده دقیقه کمتر با اب ولرم

خیلی هم سریع در بیایم

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
من 16ابان زایمان کردم...بیشتر وقت ها هم تنها هستم...فعلا جناب ال ندیدم خخخخخخخ

عه منم 16 آبان زایمان کردم😄

بزرگترین آرزوم اینه ک چاااق شم😭ولی نمیشم ک نمیشم😐قد 167 وزن 57 میخام بشم 70 اگه راهکار قطعی دارید درخدمتم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوانبد و اگاه باشید😃😃

رفتی سونو یا نه؟؟😤😤😤

😆😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اینکه وقتی حمام میری خونریزیت قطع میشه به مرور ماهای بعذ کمتر یعنی اینکه به اصطلاح حرمت سرده خونا کث ...

خونریزی از هر شخص به هر شخص دیگه متفاوته. مادر من ۳ روز هم خونریزی نداشت و خیلی هم خونریزیش قلیل بود، اما خب تا دلت بخواد بچه اورد و دستگاهشم در سلامت کامل به سر میبرد، کیست نداشت و عفونتی هم تا جایی که من میدونم نداشت.

اتفاقا همیشه دوش میگرفت، منم به زور میفرستاد دوش بگیرم.

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊

من از روز سوم ب بعد میرم

و سردی جات مثه ماست و ترشی اصلن نمیخورم 

بلاخره ب طب سنتی اعتقاد دارم☺

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بچه برید حمام خب چرا لج میکنین.. 

ما برا خودتون میگیم وگرنه حموم رفتن و نرفتن شما ک دردی دوا نمیکنه..از نظر پزشکی هم ثابت شده ک ایرادی نداره حموم رفتن حتی انرژی مثبت هم به آدم میده تو اون دوران... 

الان ک الحمدلله همه ب گوگل دسترسی دارن با یه سرچ ساده میتونن ب صحت حرف من پی ببرین... 

النظافت من الایمان💕😍❤️

بحث نکنید و برید سرچ کنید و تحقیق... 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
البته بحثشون عفونت نیست، میفرمایند که: رحم سرد میشه و کیست میگیرید و... 🙄

خب اگر به پزشک مراجعه کنن، میتونن توجیه بشن که حمام کوتاه مدت و بدون نشستن، هیچ ارتباطی با این موضوع نداره.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
خیلی جیزایی که اسلام منع کرده چون باعث خود بیماری میشه 

من جایی نخودم، حتی تو توضیح المسائل یا قرآن

کجا گفته؟

منبع؟

نباید بشینیم یا داخل وان بریم، ی دوش کوتاه مشکلی پیش نمیاره

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

من میرم حمام ...اگه هوا گرم باشه هر روز اگه فصل سرما یه روز درمیون یا دو روز یه بار ولی میرم. اصلا طاقت نمیارم نرم. تا حالا هم خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده 

خانومای خوشگل ایرونی لطفا از من میشنوید تو دوران قاعدگی تون دوش بگیرید و نوار بهداشتی تون رو تند تند عوض کنید حتی اگه خیلی کثیف نشده چون حس بدی به ادم دست میده....

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
خونریزی از هر شخص به هر شخص دیگه متفاوته. مادر من ۳ روز هم خونریزی نداشت و خیلی هم خونریزیش قلیل بود ...

ببین حمام که جای خود من طب سنتی شنیدم که حتی توی دوران پریودی نباید جای زیاد سرد نشست نباید پاهاتو توی آب سرد مثل اب دریا رودخونه گذاشت یعتی تا این حد اثر داره روی رحمت

خدایا شکرت