2777
2789
عنوان

اونایی که سن کم ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 277 پست
چراانقدرراحت توهین میکنی نصفه کسایی تونی نی سایت مشکل دارن سن بالای بیست ازدواج کردن خیلیام بهترین م ...

اینکه با تحصیلات عالیه و شغل ، فقط به خاطر ازدواج نکردن احساس پوچی میکنن برمیگرده به تفکر غلط خودشون که همه چیز رو فقط توی ازدواج میبینن،توی نی نی سایت خیلی ها رو میبینیم زود ازدواج مردن و بسیار ناراضی هستن. مهم ین ازدواج نیست، مهم معیارهای درسته که توی هر سنی اگه با اون معیارها ازدواج انجام بشه انشالله نتیجه رضایت بخشی خواهد داشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دنیا عقب نیستم منتهی رشته به درد بخوری خوندم الانم نزدیکای دفاع پایان ناممه دخترجون پایان نامه دک ...

هنگامه جان چرا گیر میدی بهش؟ عزیزم بگذار طبق تفکر خودش رفتار کنه،دیدگاه شما با ایشون متفاوته، دغدغه من و شما مقاله و دفاع و امتحان بورد هست ، دغدغه ایشون مسائل دیگه است 

@خانم_زیبا @پلنگ_صورتی1 بیاین تاپیک خوراک شماس😍😄

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
گاردبگیراومدم خداشفاتون بده  الانم یکی نمیکنم خودتوباخودم😊😊

الان مننظورت با من بود..صدات زدم بیای نظرت راجب تاپیک بگی خدا شفات بده خواهر

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

طبیعی که نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید.بستگی به زمان و شرایط زندگی و شرایط و خصوصیات اخلاقی فردی که قراره باهاش ازدواج کنی و خصوصیات اخلاقی خودت داره.من خودم توی ۱۷ سالگی ازدواج کردم.الان دوتا پسر دارم ادامه تحصیل هم دادم الان ماما هستم.سرکار هم میرم.همسرم بسیار آدم خوبیه.ولی خوب همکارم توی۲۳سالگی ازدواج کرد.همسرش به نظرم از همسر من خیلی هم بهتره ولی توی همین ۴ ماه اول زندگی با شکست مواجه شدن.....

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم منتظر معجزه اتم😍

رشد اجتماعی و عقلی هر کسی تو سن خاص خودش اتفاق میفته

ینفر تو ۱۸ سالگی هم درس میخونه هم با فرد مناسبی ازدواج میکنه، تو هر دو تاشم موفقه( همیشه توی سایت مثال زن داداشمو زدم) دانشگاه دولتی ارشد میخونه، دانشجوی ممتاز هم هست، رشتش شیمی

ینفرم ۳۰ سالشه، توی دانشگاه نمیدونم چی چی ارشد گرفته فک میکنه خیلی باسواد و هنوزم که هنوزه ازدواج براش زوده😁😁

اگه کسی میخواد درس بخونه بهتره تو دانشگاه درست درمونی بخونه،بعد برا دیگران نسخه بپیچه👌👌

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

نظر من معیار هرکس متفاوته یکی خوشبختی تو زندگی مشترک میبینه یکی تو دانشگاه ودرس یکی تو شغل خوب یه نسخه رو نمیشه برا همه پیچید پنج تا انگشت یکی نیستن

گاردبگیراومدم خداشفاتون بده  الانم یکی نمیکنم خودتوباخودم😊😊

برخوردت خوشم نیومد صدات زدم شمام بیای نظرتو بگی میگی خدا شفات بده ومن با تو یکی نیستم .پدر کشتگی چیزی داری با من خواهر؟؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792