2777
2789
عنوان

اونایی که سن کم ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 277 پست
اینکه با تحصیلات عالیه و شغل ، فقط به خاطر ازدواج نکردن احساس پوچی میکنن برمیگرده به تفکر غلط خودشون ...

شما خيلي منطقي هستيد 

چند بار پست هاتون رو ديدم برام جالبه

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
استدلال غلطیه؟

ببین عزیزم ، الان که شما عقد کردی، کاری به درست یا غلطش ندارم، باید زندگیتو بسازی، باید پیشرفت کنی ،هم خودت و هم همسرت، گرچه قطعا کار ساده ای نیست اما حتما باید درستو ادامه بدی، خیلی باید مطالعه در زمینه روانشناسی داشته باشی، هنوز خیلی چیزها هست که نمیدونی و همین ندونستن ممکنه برات خدای نکرده توی زندگی مشکل ایجاد کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز، سن ازدواج برای همه افراد یکسان نیست، بسته به شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خانواده و جامعه ای که فرد در اون زندگی میکنه و با توجه به خواسته های فرد این سن متغیره، اما نکته مهم توجه به معیارهاست، ازدواج عجولانه ، بدون شناخت کافی و بدون تحقیق در هیچ سنی نتیجه خوبی نداره، ازدواج برای فرار از شرایط واقعا غلطه ، چون مهم ترین انتخاب هر فرد انتخاب شریک زندگیه و عواقب انتخاب غلط واقعا سنگینه.

هنگامه جان چرا گیر میدی بهش؟ عزیزم بگذار طبق تفکر خودش رفتار کنه،دیدگاه شما با ایشون متفاوته، دغدغه ...

اره واقعا این تفکرات رو نمیشه تغییر داد

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 
اره واقعا این تفکرات رو نمیشه تغییر داد

عزیز جان، هر کدوم از ما یه تفکری داریم، هیچ کدوم مثل هم نیستیم، من دوستی داشتم که تمام فکرش مهاجرت بود ، تلاش کرد و موفق شد، من بنا به شرایط و خواسته هام ایران برام مناسبه، اینو میخوام برات بگم که خودتو اذیت نکن، شما داری یه زاویه از زندگی رو میبینی، شخص دیگه زاویه دیگه ای رو. امیدوارم منظورمو رسونده باشم و آروم شده باسی گلم.

تنها برم بیرون هیچ کار شاقّی نیست حیوون هم همه جا میره مهم عقله نه بیرون رفتن 

انسانی که استقلال نداشته باشه انسان نیست 

انسانی که قدرت انتخاب و اراده ازش گرفته بشه به درد نمیخوره

تو دیگران برات تصمیم گرفتن عزیزم نه خودت 

ازدواجت هم نتیجه تصمیم پدر و مادرت بوده

نمیتونی ادعا کنی که خودت تصمیم گرفتی چون هنوز به بلوغ فکری نرسیدی 

شرط بالغ بودن فقط بلوغ جسمی نیست بلوغ فکری و اجتماعی هم هست

کسی که تو جامعه نبوده و جوامع بزرگترو تجربه نکرده مثل محل کار دانشگاه و ... نمیتونه بگه به بلوغ فکری و اجتماعی رسیده

عزیز جان، هر کدوم از ما یه تفکری داریم، هیچ کدوم مثل هم نیستیم، من دوستی داشتم که تمام فکرش مهاجرت ب ...

درسته باهات موافقم

ولی باز هم اعتقاد دارم ازدواج در سنین پایین اشتباهه

اینا مسائل اجتماعیه عزیزم نه شخصی

من به جنس زن خیلی اهمیت میدم واقعا خانم ها از حقوق خودشون غافلند و همین باعث شده خیلی جاها ازمون سو استفاده بشه

به خاطر اینکه خانم ها خودشون رو وسیله ای میدونن برای مرد که نیازهای مختلف اون رو برطرف کنن و در اکثر موارد به نیازها و حقوقشون و استقلالشون توجه ندارن