سلام من اونروز به یه پیشگو گفتم آیندمو بگه همه چیزمو درست گفت فقط گفت تازگی ها ازدواج میکنی منم سنم کمه حالا میگم اونایی که سن کم ازدواج کردن الان زندگیشون خوبه؟ اوایل از پس کاراشون برمیومدن؟
بعدشم من برا اینده میگم نه الان کسی که ۱۴ سالگی شوهر میکنه معلومه نمیتونه به جاهای خوب خوب برسه خیل ...
انفاقا من میخوام درسمو ادامه بدم تو رشته نامزدم هر دومون به اون رشته علاقه داریم اون میخواد دکتراش رو ادامه بده منم بقیه درسمو تا فوق و دکترا اگه آدم اراده کافی داشته میتونه تو هر سنی درسشو ادامه بده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
من ۱۸ مزدوج شدم بنظرم زیر ۲۳ اصلا خوب نیس ادم باش تفریح کنه بعدش ازدواج
من ک نفهمیدم چی ب چی شد مدرسه تموم ازدواج کردم
عصرانه، دلم یک گوشهی دنج ،در یک کافه میخواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀 وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐 🍁☺ تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮