2777
2789
عنوان

اونایی که سن کم ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 277 پست
بعدشم من برا اینده میگم نه الان کسی که ۱۴ سالگی شوهر میکنه معلومه نمیتونه به جاهای خوب خوب برسه خیل ...

انفاقا من میخوام درسمو ادامه بدم تو رشته نامزدم هر دومون به اون رشته علاقه داریم اون میخواد دکتراش رو ادامه بده منم بقیه درسمو تا فوق و دکترا اگه آدم اراده کافی داشته میتونه تو هر سنی درسشو ادامه بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انفاقا من میخوام درسمو ادامه بدم تو رشته نامزدم هر دومون به اون رشته علاقه داریم اون میخواد دکتراش ر ...

ببینیم و تعریف کنیم

۱۰ سال بعد بیا گزارش بده الان به درد نمیخوره

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 
عزیزم از دنیا عقبی مثل اینکه من تو فامیل خودم آدم هست رفته بهشتیِ تهران خونده  الان بیکاره ...

از دنیا عقب نیستم منتهی رشته به درد بخوری خوندم الانم نزدیکای دفاع پایان ناممه دخترجون پایان نامه دکتری

شاغل هم هستم با مزایا و حقوق عالی

خب تو که تجربه ازدواج زیر سن قانونی رو نداری دیگه حتما لازم نیست که نظرتو به همه تحمیل کنی 

الان نظرت به درد نمیخوره ۱۰ سال بعد ۱۵ سال بعد بیا اگه موفق بودی به بقیه توصیه کن ازدواج توی کودکی رو

معمولا از این هارت و پورت ها زیاد دارین اولش 

اخرش مهمه نه اولش

انفاقا من میخوام درسمو ادامه بدم تو رشته نامزدم هر دومون به اون رشته علاقه داریم اون میخواد دکتراش ر ...

فعلا اراده کن تنهایی بیرون بری بعد از دکترا و فوق دکترا حرف بزن

عزیزم از دنیا عقبی مثل اینکه من تو فامیل خودم آدم هست رفته بهشتیِ تهران خونده  الان بیکاره ...

لابد خودش عرضه نداشته کار پیدا کنه

یه بخشی هم به عرضه ادم برمیگرده عزیز 

من 17 سالگی متاهل شدم 

بله راضی ام 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من ۱۸ مزدوج شدم بنظرم زیر ۲۳ اصلا خوب نیس ادم باش تفریح کنه بعدش ازدواج

من ک نفهمیدم چی ب چی شد مدرسه تموم ازدواج کردم

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

نمیدونم چرا وقتی میگین انقد سالمه ازدواج کردم خیلی راضی ام احساس میکنم از شامپو تعریف میکنین خیلی خوب تمیز میکنه راضی ازین شامپو🙄🤔

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮