2777
2789
عنوان

هر کیو دلت میخواد تگ کن و بهش یه جمله بگو😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 246 پست
میزنم رو عکس پروفشون تو ادرس بار لینک اکانتشون،قسمت اسم کاربریشونو کُپی میکنم https://www.ninis ...

فکر خوبی بود

@غِــــلاغـــســيــاه

مچکرممم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
فکر خوبی بود  https://www.ninisite.com/user/7b509309-bb0d-4125-9078-32517008d4b2/غِــــلاغـــ ...

ن اینجوری ک تگ نمیشه

من گفتم تو قسمت لینک اکانتشون

اسمشونو کُپی میکنی

بعد تو هر پُستی ک بخواید تگشون کنید

ی@ میذارید اسمشونو پیست میکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای تو عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 هر وقت میبینمت همین طور انرژی مثبته که میریزه رو سرم❤❤❤❤❤❤❤❤ ...

وای 🙈🙈🙈🙈😍😍😍😍😍 فدات بشم تو بخدا خعلی بم لطف داری😚😙😗 خجالت میدی😅

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
ن اینجوری ک تگ نمیشه من گفتم تو قسمت لینک اکانتشون اسمشونو کُپی میکنی بعد تو هر پُستی ک بخواید تگ ...

عاره اولش کپی کردم نمیدونستم با لینک میاد، بعد ویرایش زدم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
😂😂😂😂😂زن گرفته واسه همين روزا  خودت اب پرتقالو اينا بخور نگيري

دكترم نميره ميگه آمپول ميزنن!😭😭😭😭😭 بهش گفتم تو ب اين لوسي چطور برات زن گرفتن

ميگه تو چجوري منو قبول كردي؟

گفتم داري هذيون ميگي بخواب بخواب تا بيشتر خودتو نابود نكردي😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای 🙈🙈🙈🙈😍😍😍😍😍 فدات بشم تو بخدا خعلی بم لطف داری😚😙😗 خجالت میدی😅

خوشم‌ میاد همه جا هستی، عاقا اون پروفی ک آجر میزنی تو سرتو بزار دلم شاد بشه😂😂😂

هارلیو باد نیستم تگ کنم ولی خودش میده که عشقه💛💚

تو عشقتری تگ نکرده آیدای نازم ❤❤😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بخدا همينجوريه ميرم ميبينم نه غذا خورده نه بلند شده از جاش  فقط دور خودشو پر از دستمال ك ...

کل روزو هندزفری بذارید

از فین فیناشون میدونم کلافه میشید😑😑😑

داداش منم سرما میخوره همین بساطه😆😆😆

فکر خوبی بود @ غِــــلاغـــســيــاه مچکرممم

اسمش تو پيام خصوصي هم ميتونه كپي كني👀

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تو عشقتری تگ نکرده آیدای نازم ❤❤😍😍

الان میخواستم بگمت بیا بالا زیر ابی نباش دختر😂😚

@___harley__quinn____     شما با معرفت دخترین دختری هستی که تو عمرم دیدم چقدر خوشحالم ب ...

شوخی نکن 😧😧😧من جنبه ندارم میشنوم عادت میکنم بعد اگه نباشه میمرم 😅😅😅❤❤❤❤ 

تو از همه با معرفت تری درس پس میدم پیشت قشنگم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
اسمش تو پيام خصوصي هم ميتونه كپي كني👀

اووووم، عاره فکر کنم اونجوریم بشه فرقی نداره