آیداayda مدیر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 414 عنوان هر کیو دلت میخواد تگ کن و بهش یه جمله بگو😘😘 | مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 246 پست @آیداayda میدونم دلتو شکسته ولی تحمل کن روزای خوب میرسه💔@آرسو خیلی خانومی@خاطرهr چطوری طاقت اوردی تاپیک نزدی؟@فاطمه_منشن خراب تو که باز منشنت خراب شده درست بود 💔deltangi# 1397/09/15 | 12:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 میزنم رو عکس پروفشون تو ادرس بار لینک اکانتشون،قسمت اسم کاربریشونو کُپی میکنم https://www.ninis ... فکر خوبی بود@غِــــلاغـــســيــاهمچکرممم ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
just_crazy عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 3716 فکر خوبی بود https://www.ninisite.com/user/7b509309-bb0d-4125-9078-32517008d4b2/غِــــلاغـــ ... ن اینجوری ک تگ نمیشهمن گفتم تو قسمت لینک اکانتشوناسمشونو کُپی میکنیبعد تو هر پُستی ک بخواید تگشون کنیدی@ میذارید اسمشونو پیست میکنید
just_crazy عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 3716 فکر خوبی بود @ غِــــلاغـــســيــاه مچکرممم آره اینجوری دُرستهخواهش میکنم
دخترم_فاطمه_یاس عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 5422 فدای تو عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 هر وقت میبینمت همین طور انرژی مثبته که میریزه رو سرم❤❤❤❤❤❤❤❤ ... وای 🙈🙈🙈🙈😍😍😍😍😍 فدات بشم تو بخدا خعلی بم لطف داری😚😙😗 خجالت میدی😅 پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 ن اینجوری ک تگ نمیشه من گفتم تو قسمت لینک اکانتشون اسمشونو کُپی میکنی بعد تو هر پُستی ک بخواید تگ ... عاره اولش کپی کردم نمیدونستم با لینک میاد، بعد ویرایش زدم ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
selena69 عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 4077 وای 🙈🙈🙈🙈😍😍😍😍😍 فدات بشم تو بخدا خعلی بم لطف داری😚😙😗 خجالت میدی😅 فدایی داری بانو😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123864 😂😂😂😂😂زن گرفته واسه همين روزا خودت اب پرتقالو اينا بخور نگيري دكترم نميره ميگه آمپول ميزنن!😭😭😭😭😭 بهش گفتم تو ب اين لوسي چطور برات زن گرفتنميگه تو چجوري منو قبول كردي؟گفتم داري هذيون ميگي بخواب بخواب تا بيشتر خودتو نابود نكردي😐 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 وای 🙈🙈🙈🙈😍😍😍😍😍 فدات بشم تو بخدا خعلی بم لطف داری😚😙😗 خجالت میدی😅 خوشم میاد همه جا هستی، عاقا اون پروفی ک آجر میزنی تو سرتو بزار دلم شاد بشه😂😂😂 ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41947 هارلیو باد نیستم تگ کنم ولی خودش میده که عشقه💛💚 تو عشقتری تگ نکرده آیدای نازم ❤❤😍😍 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
just_crazy عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 3716 بخدا همينجوريه ميرم ميبينم نه غذا خورده نه بلند شده از جاش فقط دور خودشو پر از دستمال ك ... کل روزو هندزفری بذاریداز فین فیناشون میدونم کلافه میشید😑😑😑داداش منم سرما میخوره همین بساطه😆😆😆
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123864 فکر خوبی بود @ غِــــلاغـــســيــاه مچکرممم اسمش تو پيام خصوصي هم ميتونه كپي كني👀 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 تو عشقتری تگ نکرده آیدای نازم ❤❤😍😍 الان میخواستم بگمت بیا بالا زیر ابی نباش دختر😂😚 ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41947 @___harley__quinn____ شما با معرفت دخترین دختری هستی که تو عمرم دیدم چقدر خوشحالم ب ... شوخی نکن 😧😧😧من جنبه ندارم میشنوم عادت میکنم بعد اگه نباشه میمرم 😅😅😅❤❤❤❤ تو از همه با معرفت تری درس پس میدم پیشت قشنگم 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 اسمش تو پيام خصوصي هم ميتونه كپي كني👀 اووووم، عاره فکر کنم اونجوریم بشه فرقی نداره ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱