2777
2789
عنوان

هر کیو دلت میخواد تگ کن و بهش یه جمله بگو😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 246 پست
واااي  انار پخته بده بهش زودي خوب ميشه

جدي؟؟

چجوري؟؟😢😢😢😢

مثل بچه ها شده ديشب نزديك٧٠٠ بار نازي نازي كرد

آخرش يه ارامبخش دادم گفتم اينو بخور نشستم كنارش تا بخوابه وقتي خوابيد يوااشكي پاورچين بلند شدم داشتم ميرفتم يهو گفت نازي بيا ببين تبم بيشتر شده؟

من😐😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم تو چرا باشی کاربر ب این خانمی😘😘😘😘

مرسی مهربون❤❤

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدي؟؟ چجوري؟؟😢😢😢😢 مثل بچه ها شده ديشب نزديك٧٠٠ بار نازي نازي كرد آخرش يه ارامبخش دادم گفتم اي ...

اره بزار انارو رو شعله كم ك نسوزه توش پخته بشه  بخوره 

چبد😢

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
ای بااااباااا😂 بگین دیگه چطوری؟ 

میزنم رو عکس پروفشون

تو ادرس بار لینک اکانتشون،قسمت اسم کاربریشونو کُپی میکنم

https://www.ninisite.com/user/discussion/7b509309-bb0d-4125-9078-32517008d4b2/غِــــلاغـــســيــاه

تیکه ی آخر،غلاغسیاه شو کُپی میکنم

اِدیت کردم

خواستم کامنتتون بی ج نمونه:)

گيساشو ميكنم  فك كنم كپي ميكنه

😂😂😂😂 صبر کن کپیت کنم ببینم میشه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
الهی، یه چی بخور تا بدتر نشدی عزیزم

خوردم چنتا قرص سرما خوردگي ولي چون همش پيش فرهادم اول و آخر ميگيرم ازش😭

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره بزار انارو رو شعله كم ك نسوزه توش پخته بشه  بخوره  چبد😢

برم خونه انجام ميدم ببينم چطوري ميشه

انقدم تيتيش مامانيه ميخوووره مگه

ديشب گفتم ميخواي بري خونه مامانت؟؟؟

اونجا خوب بهت ميرسنا ميگه نه بابا مامانم هرچي گيرش مياد ميريزه توو غذاهاش تو خوب درست ميكني حالا الكياااا نميخواد اونارو مريض كنه😅😢

سلام عزیزم حتما امروز عاصی میکنه تورو خوا بعت صبر بده زودتر خوب شه ایشالله😆

اره واقعا امروز برم خونه ميبينم خونه رو به گند كشيده😭😭😭😭

برم خونه انجام ميدم ببينم چطوري ميشه انقدم تيتيش مامانيه ميخوووره مگه ديشب گفتم ميخواي بري خونه ما ...

😂😂😂😂😂زن گرفته واسه همين روزا 

خودت اب پرتقالو اينا بخور نگيري

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶