2777
2789

همین الان مامانم بهم زنگ زده بود گفت وای بچه ها خیلی فشاری شدم

داداشم 28 سالشه فرانسه است بخدا تحصیلات کرده قدبلند خوشتیپ نمیدونم این دختره پتیاره از کجا اوار شده سرش چنماه پیش اومده بودن عقد و نامزدی ،،، مامانم کلی دختر بهتر و خوشگلتر پیداکرده بود این احمق قبول نکرد که نکرد انگار دعاش کردن

براش کلی طلا گرفتیم 24 عیار طلا عربی سنگین

حالا به داداشم گفته بوده واسه عروسیم کمربند طلا میخام😐😐😐😐😐😐 داداشم نمیدونم چش شده بخدا یقرون اگه خرج ما کنه کثافت

خیلی جدی به مامانم گفته پول میفرسته برین با ننه بابای دختره و خودش براش بخرین😠مامانم بیچاره چقد فشار بخوره از دستش چقد حرص بخوزه پسره احمق کثافت

lost in the thoughts....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از فامیلای ما هم امریکا بود اومده بود نشناخته یه دختر سن بالارو بگیره

هنوز نامزدم نکرده بودن دختره زنگ زده بود گفته بود من دیگه نمیتونم سربار پدرم باشم سریع خونه بخر

من موندم چطور با ادمی که یه ماه میشناخت انقدر احساس راحتی میکرد با پدرش نمیکرد!!!!

وای چقدر عصبانی چخبره!

مگه بچه ست شما براش بگردین دنبال زن یا راهنماییش کنین

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

به زن داداشت بگو ادرس دعا نویستو بده واسه بچه های نی نی سایت 🦦

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

ببخشیدا ولی طلای ۲۴ عیار زینتی وجود نداره

۲۴ عیار یعنی طلای خالص دسد بهش بزنی پودر میشه طلا یه فلز نرمه به صورت خالص فرم نمیگیره که باهاش زیور آلات درست بشه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو