2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه نمی خواین.....

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 50 پست

ادم یه وقتایی فکرشو نمیکنه. جاری من گفت قرص میخورده و ناخواسته باردار شد. خب منم قرص میخورم ولی این ترس همیشه همراهم هست نکنه منم ناخواسته باردار شم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
دقیقا ادم واقعا عصابش بهم میریزه انگار قرن بوقیم که هیچ اطلاعی ندارن از روش های پیشگیری بابا گل بگیر ...

واااا چه بی ادب، این چیزا شخصیه شما سرت به کار خودت باشه 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بازم این خوبه ک میدونن شرایط بچه دارشدنو این چیزارو ندارن و فهموشعورشون ب این چیزا میرسه سقط میکنن .......خاهش میکنم اگه شرایطشو ندارید نزارین بچه معصوم بدنیا بیاد اخه عذابای بعدش مگه چقد شیرینع ک همچین کاری میکنین؟

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
چیکار کنم خوووو  خاک تو سر من که هیچی بهم نمیسازه

بازم حامله شدی مگ؟؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

چیکار کنم خوووو  خاک تو سر من که هیچی بهم نمیسازه

الهی بگردم یکم مثل منی خیلی گناه داریم😭😭😭😭 

آیودی رو برای خانمایی ک زایمان نداشتن انجام میدن یا نه؟

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خب من خودم يازده ساله جلوگيري دارم و تا حالا از دستم در نرفته اما چرا دل اونيكي بچه دار نميشه بسوزه ...

دلشون از خدا میگیره نه از اون طرفی که سقط میکنه

وگرنه سقط کردن یا نکردن اون که باعث بارداری اون بنده خدا نمیشه که

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
سرتان در زندگی خودتان باشد😁  راهنمایی بلد نیستین سرزنش نکنین با تشکر

من نمیدونم چرا یه جمله ساده رو متوجه نمیشن زندگیه بقیه به شما ربطی ندارد زندگیه بقیه بقیه به شما ربطی ندارد ای خدا😑

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍

زندگی خیلی باید نباید بردار نیست

پیش میاد گاهی و از دایره ی تلاش های انسان خارجه.

اگه پیش بیاد و حالا بیان اینجا کمک بخوان که چه راههایی واسه سقط هست ، نباید خرده گرفت.

چون در ایران این قضیه ممنوعه .. وگرنه سر راست می بفت پیش دکتر و اینجا سوال نمیکردن تا از تجربیات بقیه استفاده کنن.

.

شما به دل نگیرید و حق به جانب نشید که چرا این چرا اون 😊

ادم مواظب باشه چرا باردار بشه شما تو هر رابطه کاندوم استفاده کنید اگه باردار شدین بیاین سر منو ببرین ...

خاله شوهر من در سن 45 سالگی. بچه چهارمشو. با کاندوم باردار شد!!!

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
دقیقا ادم واقعا عصابش بهم میریزه انگار قرن بوقیم که هیچ اطلاعی ندارن از روش های پیشگیری بابا گل بگیر ...

مطمئن باش گلم بگیریم رد میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من یکی دارم ولی دیگه نمیخوام یعنی دختر میخوام ولی چون شوهرم ادم نیست ازش بچه نمیخوام 

ولی از هیچ روشیم استفاده نمیکنیم خداییه تا حالا حامله نشدم البته اگه بشم نگهش میدارم

قرص که چون چاق میکنه نمیتونم بخورم شوهرمم از کاندوم استفاده نمیکنه

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤
بازم حامله شدی مگ؟؟

نه عزیزم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ادم مواظب باشه چرا باردار بشه شما تو هر رابطه کاندوم استفاده کنید اگه باردار شدین بیاین سر منو ببرین ...

دِ واسه همین میگم قضاوت نکنید دیگه 

چیزی راجع ب حساسیت ب کاندوم شنیدین؟

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱