2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه نمی خواین.....

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 50 پست
الهی بگردم یکم مثل منی خیلی گناه داریم😭😭😭😭  آیودی رو برای خانمایی ک زایمان نداشتن انجام می ...

نمیدونم والا 

ولی فکر کنم انجام بدن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من خودم يازده ساله جلوگيري دارم و تا حالا از دستم در نرفته اما چرا دل اونيكي بچه دار نميشه بسوزه ...

چون پیش خودش میگه منی ک انقد دلم بچه میخواد باردار نمی شم ولی یکی دیگه  که نمیخواد باردار شده  و تازه میخواد سقطشم کنه 

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم.....
خاله شوهر من در سن 45 سالگی. بچه چهارمشو. با کاندوم باردار شد!!!

خواهر شوهر منم با یه دوقلو کوچیک با کاندوم حامله شده حقشه بس که دماغشونو میکنن تو زندگیه این و اون

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤
من که شامل این دسته نیستم اما دخترداییم یه پسر ۲سال و نیمه داره فعلا بچه نمیخواست دماغشم عمل کرد ما ...

ما هم مورد اینجور داشتیم بچه ش هم ب دنیا آورد مشکلی هم پیش نیومد. 

دلشون از خدا میگیره نه از اون طرفی که سقط میکنه وگرنه سقط کردن یا نکردن اون که باعث بارداری اون بند ...

والا منم همينو ميگم اگر اون طرف بچه رو نگه داره مگه اينا باردار ميشن كلا چه فرقي به حال بقيه داره نگه داشتن يا نداشتن

اميدوارم هر كي بچه ميخواد زياد منتظر نمونه البته الان كه ديگه ناباروري نداريم ديگه اما هزينه هاي ناباروري واقعا سنگينه

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
ادم مواظب باشه چرا باردار بشه شما تو هر رابطه کاندوم استفاده کنید اگه باردار شدین بیاین سر منو ببرین ...

والا بعضیا میگن با ک.ا.ن.دوم باردار شدن

آدم میترسع پاره شده باشه از لبه کا.ندوم زده باشه بیرون

اوووف

ولی بازم این خوبه ک میدونن شرایط بچه دارشدنو این چیزارو ندارن و فهموشعورشون ب این چیزا میرسه سقط میک ...

یه آشنا داشتیم اوایل ازدواجش باردار شد گفت شرایطش ندارم سقطش کرد الان هشت ساله در حسرت بچه س و پشیمون از سقط

ادم مواظب باشه چرا باردار بشه شما تو هر رابطه کاندوم استفاده کنید اگه باردار شدین بیاین سر منو ببرین ...

دوست من میگه کاندوم پاره شده حامله شده 

بیا ببرم برات

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
یه آشنا داشتیم اوایل ازدواجش باردار شد گفت شرایطش ندارم سقطش کرد الان هشت ساله در حسرت بچه س و پشیمو ...

مامان منم ناخاستع حامله شد وهنوزم بعده 17 سال شرایطشون ک درست نشده هیچ ن حوصله داره ن اعصاب داره ن راه پس داره ن پیش و منکه الان تواین سن یه ادم بی حوصله و بی ارامشم چه گناهی دارم؟ این حرفت ن برا یه سریا درسته ک تعداد زیادی هم نیستن..

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣