2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 32 پست
دیگه فرهنگ ایرانی همینه ، کم خانواده ای از این دخالتا نداره والا ما خودمون نه کاری با بچه آوردن ...

دلم میخواد بچه که دنیا اومد بزارم برم خونه بابام بچه هارم نبرم

نه بخاطر اسم بچه بخاطر اینکه اونا میگن حرف داداشمون باید بشه

شمام انتخاب می کنی بعد فقط به شوهرت میگی

بعدم میگی به همه بگو خودم انتخاب کردم

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام انتخاب می کنی بعد فقط به شوهرت میگی بعدم میگی به همه بگو خودم انتخاب کردم

نه عزیزم شوهرم رفته جلو جلو گفته من میگم فلان اسم زنم میگه فلان اسم اونام جلوی روی خودم گفتم این خبرا نیست بازد حرف داداش ما شه

بره خودشو بکشه خب... به درک.... جور خواهر ترشیده اش باید تو بکشی...؟ 

برا من دیگه عادی شده یعنی حساسیت به خرج نمیدم بزار هی ور ور کنه به کجا رسیده ، درسته گه گاهی جنگ اعصاب درست می کنه ولی خب زندگی آدم باارزشتره

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
خیلی حساس شدی ....حتما به خاطر بارداریه . داداش من هم یواشکی خانومش هم اسم نی نی شون که تو راهه به م ...

داداشتونم کارش درست نبوده  چه توجیهی دارین میکنین  

کار اشتباه استباهه دیگه!!!!

چقدر بد بدون ابنکه زن ادم بفهمه یا برعکس اتفاقی ک افتاده یا کاری که میخواهید انجام بدین و قرار کسی ندونه  و بین خودتون باشه بدون اطلاع از همسر برید ب بقیه بگید حتی اگر خانواده خودتون باشه 

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
شک نکن. این اختلافات و خیلیییییی خییییلی بدتر از اینا تو خانواده ها هست. نباید که درجا بزنی. نباید ک ...

راست میگی ولی من دیگه انرژیم تموم شده نمیدونم چرا اونا خسته نمیشن از  ازن رفتاراشون

بچه ها گناه دارن،  بی خیالشون شو ، حساسیت به خرج نده ،

وقتی به این فک کنی که خیلی از مردای ایرانی همینجورن و خواهراشون همینجور دیگه حساس نمی شی

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
بچه ها گناه دارن،  بی خیالشون شو ، حساسیت به خرج نده ، وقتی به این فک کنی که خیلی از مردای ایر ...

قربونت اگه شانس من بدبخته بچه هام فردا میشن لنگه همینا راحت از رو ما رد میشن

زندگیت به هم میخوره جدایی راه خوبی نیست  از بین میره زندگیت

مگه نمیگی اونا میگن حرف حرف ماست؟

خدای نکرده بشینن زیر پای داداششون که زن بگیر و زنت ولت کرده رفتا و ....

ول کن حوصله داری سما نباید جا بزنی  یواش یواش دخالتاشونو از زندگیت حذف کن حالا با هرروش و سیاستی بلدی 

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
نه بخاطر اسم بچه بخاطر اینکه اونا میگن حرف داداشمون باید بشه

وا خب بگن حرف داداشمون باید بشه. شمام در جواب بگو بله حتما حتما حرف حرفه همسر عزیزمه. ما همه کارامون با مشورت انجام میدیم. من و تو نداریم. اینارو بگو میسوزن جزغاله میشن

نه عزیزم شوهرم رفته جلو جلو گفته من میگم فلان اسم زنم میگه فلان اسم اونام جلوی روی خودم گفتم این خبر ...

واللهوبه شوهرم گفتم از مجروی اسم فلانو برای بچه ام انتخاب کردن همه هم میدونن، اولش یکم ممانعت کرد آخرش قبول کرد دیگه، خواهر جان بهش بگو نه ماه زحمتشو کشیدم. ریاضت کشیدم

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
قربونت اگه شانس من بدبخته بچه هام فردا میشن لنگه همینا راحت از رو ما رد میشن

اتفاقا باید سر زندگیت بمونی روی اونا کم شه نه خوشحال شن به آرزوشون رسیدن