2777
2789
عنوان

دردودل

273 بازدید | 32 پست

سلام دوستان یه موضوعی پیش اومده نمیدونم من حساس شدم یا واقعا موضوع ناراحت کنیده ای احساس میکنم شوهرم اونقدر که خواهراشو دوست داره من و نداره حتی چند روزه پیش میگفت داداشم گفته من فقط از دو تا خواهرام حرف شنوی دارم خواهراشم موذی و ذات خراب چند روز پیش یکی از خواهراش داشت با پسر من تلفنی حرف میزد نمیدونست تلفن رو ایفون ازش پرسید اسم داداشتو چی میخواین بزارین پسر منم فقط ۵ سالش راستشو گفت حالا من هی میگم این کار درست نیست از بچه سئوال پرسیدن شوهرم من و نگاه میکنه هیچی نمیگه البته این کوچکترین موضوع هستشا یه موضوع دیگه حتی تاریخ دقیق زایمان منم میدونه با اینکه شوهرم قسم میخوره من نگفتم خسته شدم از این شرایط زحمتا و سختیای این زندگی مال منه ولی تصمیم گیر نهایی اونان میگم شیطونه میگه بچم که دنیا اومد بزارمشون و برم خونه بابام تا حالشون بشه نمیدونم چیکار کنم

خیلی حساس شدی ....حتما به خاطر بارداریه . داداش من هم یواشکی خانومش هم اسم نی نی شون که تو راهه به ما لو داده و هم تاریخ زایمان خانومش رو . .   . حالا مگه چی میشه اونا بدونن . اونها هم بالاخره خونواده همسرت هستن . من خودم خواهر شوهر دارم 3 تا و من هم گاهی ناراحت میشم میفهمم یه سری مسائل رو همسرم بهشون گفته ولی چیکار میشه کرد وقتی میبینم خودم هم گاهی اتفاقات مهم رو به خونواده خودم خبر میدم دیگه روم نمیشه به اون بگم نگوووو ....خلاصه کلام اینکه اینقدر موضوع های کوچیک رو حاد نکنید و با حوصله و ارامش به شوهرت بگو که دوست نداری هر اتفاقی رو به خونواده اش گزارش بده ولی در حد تذکر فقط کاری نکن دلخور بشه و بخواد لج کنه ....تجربه شو دارم که میگم 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووووه خیلی حساسی خواهر

خب بالاخره که باید اسم نی نی رو بدونن مگه نه ؟؟ تاریخ زایمان رو هم یا شوهرت کفته یا خودشون ذهنی حساب کردن و یه چیزی گفتن دیگه

زیاد سخت نگیر برای بچه خوب نیستاااا 🤗😉

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

عزیزم شوهر من و خیلی از مردای دیگه هم همینطورن ، حساسیت به خرج نده ، مهم اینه این زندگی مال توئه.

من یه دونه خواهرشوهر دارم و بهم خیلی وقتا جدی گفته داداشم انقد ما رو دوست داره که سر ما تو رو طلاق میده

یا می گفت بچه تو بزار برو خودم بزرگش می کنم و به شوهرم می گفت طلاقش بده ، اینا رو علنی تو روی خودم می گفت و شوهرمم همیشه حقو با اینکه میدونه حق با اونا نیس به اونا میده، خب خانواده شن نمی تونه که دورشون بندازه ، بلاخره اکثر خانواده های ایرانی هم از این اخلاقا و دخالتا دارن

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
خیلی حساس شدی ....حتما به خاطر بارداریه . داداش من هم یواشکی خانومش هم اسم نی نی شون که تو راهه به م ...

آفرین واقعا همینطوره

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
وای درست میگی یعنی چرا ما باید با این جور خانوادها زندگی کنیم دلم میخواد بمیرم

دیگه فرهنگ ایرانی همینه ، کم خانواده ای از این دخالتا نداره

والا ما خودمون نه کاری با بچه آوردن و‌نیاوردن و ‌اسم و اینای بچه ی داداشام نداشتیم و‌نداریم ، همیشه هم می گیم انتخاب اسم حق مادره

اما خانواده شوهر من حق نفس کشیدنم برا زن قائل نیستن و‌میگن هر چی ما میگیم، چاره ای نیست همینیه که هست دیگه .

بارها سر خواهرشوهرم با اینکه حق هم باهاش نبوده من حرف خوردم ، چون مجرد و سن بالاس همیشه شوهرم میگه تو باید کوتاه بیای شاید این بره خودشو بکشه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

وا بخاطر ی اسم بچه می خوای بمیری؟

با شوهرت حرف بزن 

بعد اگه به حرفت نکرد ناراحت شو

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند