2777
2789
عنوان

مهریه-حق طلاق

344 بازدید | 31 پست

امروز یه خبر میخوندم که واقعا جای تفکر داره ...

تمام محضرها موظف شدن اول دارایی پسر رو بررسی کنن بعد مهریه رو بر اساس اون بنویسن

خوش بحالشون

من فمینیسم و این داستان ها نیستم ولی این قوانین ازدواج انقدر ناحق و یه طرفه ست ادم هرجوری بهش نگاه میکنه انصافی برای زن توش رعایت نشده

والا یه مهریه داشتیم که باهاش میشد حق طلاق و حضانت رو برگردوند الان اونم نمیشه...

اخبار فقط بلده بگه ما خیلی جوون داریم زندان هستن و جرایم غیر عمد مثل بدهی مهریه دارن

ولی نمیگه چندتا زن هستن که دارن با سختی و مشقت زندگی میکنن فقط چون حق طلاق ندارن، چون بچه شون رو بهشون نمیدن، چون از آینده و روحیه بچه هاشون نگرانن و...

اینا آمار نداره...اینا درد داره

فقط روزانه چندتا تاپیک زده میشه اینجا که از زندگی های سخت گفته میشه.

من حقوق دان نیستم اما واقعا کلافه م...حتی اگه کاربری که میاد اینجا و مشکلشو میگه گاهی حرفش ناحق باشه و همسرش هم حق داشته باشه اما مهم فقططط اینجاست که اون مرد میتونه زنش رو بندازه بیرون و از زندگی راحت پاکش کنه اما زن نمیتونه...نمیتونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن هم حقوقو از ابتدا باید بگیره، من یازده سال پیش ازدواج کردم تمام حقوقمو گرفتم، 

من شنیدم باید رضایت نامه محضری همسر برای همه این حقوق باشه درسته؟

یعنی اگر ضمن عقد اعلام بشه مثلا حق ادامه تحصیل یا کار یا خروج از کشور با شماست از نظر قانونی مرد میتونه خلافش ادعا کنه و باید حتما رضایت نامه محضری بده تا نتونه زیرش بزنه. نمیدونم چقد درسته

بچه هاببخشیدیه سوال من ازیه وکیل پرسیدم که من مهریم۲۱۴تاس اگه باکره باشم نصفش تعلق میگیره؟گفت نه تاموقعی که تقاضای طلاق ندی همش...چقدرصحت داره کسی میدونه؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

کسی که حقش مهم باشه موقع ازدواج تعهد محضری حق طلاق و نصف شدن اموال و خروج از کشور و.. رو میگیره. وقتی دیگران قانعن چرا ما ناراحت بشیم

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""