2777
2789

حالا چرا خوابت نگرفت به خاطر یه آدم عوضی ؟!!برو خدا رو شکر کن تو عقد شناختیش چنین آدمی برای تو شوهر نمیشه بندازش دور از مهرت هم نگذر  اگر از مهرت گذشتی بدترین خیانتو به خودت کردی

این کاربری متعلق به دونفر است .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حتما مهرتو بزار اجرا اصلا راضی به توافقی نشو .چرا با خونواده ای که آبرو واسشون مهم نبود دو تا طلاق داشتن ازدواج کردی .دوستش داشتی یا نمیشناختیشون 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
چقدر پررو میگفتی دو سال عمرم و جوونیمو و اعصابمو و خانواده منو به هم ریختی حالا توافق سرچی؟؟؟ اینطور ...

اره خیلی اعصابم به هم ریخته تواین مدت ۱۰کیلووزن کم کردم ورم معده ناراحتیه قلبی بیماریه اعصاب گرفتم مامانم کل موهاش سفیدشد ازدانشگاه موندم پیرشدم یه دختر پ۲۰ساله پیروافسرده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اره خیلی اعصابم به هم ریخته تواین مدت ۱۰کیلووزن کم کردم ورم معده ناراحتیه قلبی بیماریه اعصاب گرفتم م ...

اي بابا الهيييي

دنيا كه به آخر نرسيده گلم

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
همونی هستی که داداشت بدادت رسید ؟ اگه داداشت تو رو روشنت نمیکرد هنوز به احترام گذاشتنت به خانواده شو ...

نه اون یکی که جداشده....دیشب وقتی این حرفوبهم زدداشتم سکته میکردم داداشم خونه نبود زنگ زدم بهش گفتم بیاخونه اومدیه عالمه دلداریم دادبغلم کرد گفت خودم حقتومیگیرم ناراحت نباش

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
عزیزم اینا آخرین‌تلاشای اوناست که ببینن میتونن تو رو از موضعت بیارن پایین یانه دوست منم شوهر دوماه و ...

این برگشته میگه نمیشه دیگه بیاطلاق بگیریم توافقی منم گفتم پس تکلیف دوسال ازعمرمن چی میشه این وسط میگه چون دوستت دارم نمیخوام دادگاهاروبچرخی گفتم دوستم داشتی نمیگفتی توافقی جداشیم کیروداری خرمیکنی میگه منم دوسال عمرم رفته الانم پولم بره؟خیلی نکبته

حالا چرا خوابت نگرفت به خاطر یه آدم عوضی ؟!!برو خدا رو شکر کن تو عقد شناختیش چنین آدمی برای تو شوهر ...

میگه تاوقتی مهریه بگیری طلاق نمیدم

رابطمون درحدکم باکره ام ولی خب خیلی حالم خرابه

خداروشکر

خداتو شکر کن که تو عقد فهمیدی چه موجودیه

زندگی ارزش غصه خوردن واسه این چیزارو نداره

این دندون لقیه که بهتره هرچه زودتر بندازیش بره

ایشالله یه همسر مناسب نصیبت میشه

نه اون یکی که جداشده....دیشب وقتی این حرفوبهم زدداشتم سکته میکردم داداشم خونه نبود زنگ زدم بهش گفتم ...

اصلا اصلا کوتاه نیای حتی شده یه وکیل بگیرید اونا میدونن چطور تو دادگاه حرف بزنن چون ماها ساده ایم و ممکنه از روی سادگی حرفی بزنیم علیه خودمون استفاده بشه. دو سال زندگی کم نیست. اینهمه مریضی اونم تو اوج جوونی.  

حتما مهرتو بزار اجرا اصلا راضی به توافقی نشو .چرا با خونواده ای که آبرو واسشون مهم نبود دو تا طلاق د ...

نه باباازدواجمون کاملاسنتی بودمادرش منوبه پسرش معرفی کرد یه برادرویه خواهرش جداشدن داداشش بادوتابجه جداشده الانم یباراسم پسراشونمیاره خیلی بی عاطفه ان

این برگشته میگه نمیشه دیگه بیاطلاق بگیریم توافقی منم گفتم پس تکلیف دوسال ازعمرمن چی میشه این وسط میگ ...

بخدا قسم دعوای دوست من و شوهرش از شما خیلی بدتربود شما کاری نکردی ولی دوست من مادرشوهر و خواهرشوهرشو تو دعوا زد چمیدونم شوهرشو داداشای دوستم‌زدن پوکوندن برا اونا ولی آخرش شوهرش چند وقت ک خونه مادرش بود و از خانواده خودش سرکوفت شنید که نتونستی زندگیتو نگهداری پاشد اومر گفت غلط کردم بیا بریم سر زندگیمون الانم ماه ب ماه نفقه شو میده بهش دوسه ماه یبارم براش سکه میگیره مهریه شو پرداخت میکنه 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
اصلا اصلا کوتاه نیای حتی شده یه وکیل بگیرید اونا میدونن چطور تو دادگاه حرف بزنن چون ماها ساده ایم و ...

اره انقدر شکسته شدم هرکی میبینه نمیشناسه منو...ازمهریم نمیگذرم به هرقیمتی اخه اونیکی عروسشونم توافقی طلاق دادن‌....