2777
2789
نه باباازدواجمون کاملاسنتی بودمادرش منوبه پسرش معرفی کرد یه برادرویه خواهرش جداشدن داداشش بادوتابجه ...

ازش جدا شو سنی نداری خودتو نباز وافسرده به خاطر این ادم نشو خدارو شکر کن که عروسی نکردی وبچه ازش نداری .راحت ازش جدا شو ولی حق وحقوقتو بگیر بعد .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
بخدا قسم دعوای دوست من و شوهرش از شما خیلی بدتربود شما کاری نکردی ولی دوست من مادرشوهر و خواهرشوهرشو ...

اهان مهریشوکامل داره میده؟؟؟؟عقدن؟چراطلاق نمیگیرن؟نه خانواده ی این خیلی عوضین الان مادرخواهرش نشستن زیرپاش میگن طلاقشوبده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگه تاوقتی مهریه بگیری طلاق نمیدم

اصلا مهریه گرفتن ربطی به طلاق نداره عندالمطالبست در ضمن وقتی شروع کرد به مهریه دادن طلاقتم میده نگران نباش ،یه وقت خام نصیحتا و پادرمیانیهای اطرافیان نشی برگردی سمتش  حتما حتما با این مریض تمام کن لایقت نیست

این کاربری متعلق به دونفر است .

اره انقدر شکسته شدم هرکی میبینه نمیشناسه منو...ازمهریم نمیگذرم به هرقیمتی اخه اونیکی عروسشونم توافقی ...

فکر کردن همه رو راحت طلاق میدن .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
بخدا قسم دعوای دوست من و شوهرش از شما خیلی بدتربود شما کاری نکردی ولی دوست من مادرشوهر و خواهرشوهرشو ...

عزیزم اونطور که من فهمیدم خانواده شوهرش آبرو واسشون مهم نیست و دو موردم طلاق داشتن و نمیترسن ازاین چیزااااااا. خانواده استاتر هم معلومه خیلی آرومن و ساده نمیتونن عینه خانواده دوست شما باشن.

اه اه لجم میگیره گفته دوستت دارم نمیخوام دادگاها رو بچرخی. دوست داشتن تو سرت بخوره.  

تو الان بهترین کار ممکن رو کردی فقط این‌جریان دوستمو بهت گفتم که بیخودی خودتو نگران نکنی و سلامتیتو به خطر بندازی من چتدین مورد ایتطوری دیدم بخدا 

دوراه داره یا جدا میشی یا نمیشی جدا بشی با این‌اوصاف ک گفتی ک به نظر من بهتره بازم خودت بهتر میدونی عزیزم اگرم جدا شدن برات سخته مطمئن باش این‌شکایت برات خوب تموم میشه فقط ی وکیل بگیر وتا میتونی تو دادگاه مظلوم بازی دربیار خخخ

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
ازش جدا شو سنی نداری خودتو نباز وافسرده به خاطر این ادم نشو خدارو شکر کن که عروسی نکردی وبچه ازش ندا ...

یه ساعتی خوابیدم بعدیهو پاشدم یه جیغی زدم کابوس میدیدم کل خانواده بیدارشدن مامانم یه عالمه گریه کرد گفت دخترشوهردادم ببین چیشد😢اصلافکرشونمیکردم همچین حرفایی بهم بزنه خیلی آدم عوضی ای بوده البته همشون اینجورین فقط پول واسشون مهمه نه عاطفه نه آبروهیچی سه شنبه ی هفته ی بعددادگاه مهریه دارم.لحظه شماری میکنم زمانش برسه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اصلا مهریه گرفتن ربطی به طلاق نداره عندالمطالبست در ضمن وقتی شروع کرد به مهریه دادن طلاقتم میده نگرا ...

قبلش خیلی دوس داشتم برگردم ولی باحرفای دیشبش به کل متنفرشدم ازش یبارنگفت بیازندگی کنیم فقط گفت طلاق طلاق توافقی

عزیزم اونطور که من فهمیدم خانواده شوهرش آبرو واسشون مهم نیست و دو موردم طلاق داشتن و نمیترسن ازاین چ ...

عزیزم اونام خوبن منتهی سه سال عزیزشونو چزوندن خدا میدونه چکارشون کردن که دیگ این اخرباری ک جلو همه گفت نمیخوامت اونام حرصشون گرفت زدنشون خخخخخ حقشون بود الان چنان شوهره تو مشت دوستمه بخدا باورتون نمیشه مادرخواهرشم لاااااااال 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
 فکر کردن همه رو راحت طلاق میدن .

اره ازعروسشون خبردارم دخترعموشون بوده مستاجره کارمیکنه پسراش هم همینطوردرس نمیخونن😢

یه ساعتی خوابیدم بعدیهو پاشدم یه جیغی زدم کابوس میدیدم کل خانواده بیدارشدن مامانم یه عالمه گریه کرد ...

خوب پس اینقدر پول پرستن حتما مهرتو تمام وکمال بگیر .

اهان مهریشوکامل داره میده؟؟؟؟عقدن؟چراطلاق نمیگیرن؟نه خانواده ی این خیلی عوضین الان مادرخواهرش نشستن ...

عروسی کردن شوهرشم خدایی خیلی خوب شده خانوادشم لال شدن بعد شکایت چون‌قاضی به مادرشوهرش گفته بود اگر اسمت بیاد زیر دستم و بفهمم تو زندگی ایناودخالت کردی حسابی ازت برسم که خودت حض کنی 

عزیزم اونطور که من فهمیدم خانواده شوهرش آبرو واسشون مهم نیست و دو موردم طلاق داشتن و نمیترسن ازاین چ ...

اره ماخیلی بدبختیم همون ازبدبختی وسادگیه ماسواستفاده کردن اوناهم که گرگ...راستی کسی میدونه واسه دادگاه مهریه کسیرو داخل راه میدن همراه باما؟چون داداشم میگه توسنت خیلی زیادنیست من خودم بیام یه سری حرفاروبزنم

اره انقدر شکسته شدم هرکی میبینه نمیشناسه منو...ازمهریم نمیگذرم به هرقیمتی اخه اونیکی عروسشونم توافقی ...

اولا اصلا جای نگرانی نیست. یه وقت جلوش کم نیاری حتی زنگ میزنه بده پدرت جواب بدن و کم محلی صرف آخه این آدم که تو تعریف کردی ارزش موندن نداره وگرنه من با طلاق کلا مخالفم اما وقتی یه طرف اینقدر بی چشم و رو و بی حیاست باید نشوند سرجاش. به قول دوستان تو هنوز سن و سالی نداری و میتونی بهترین موقیتا رو داشته باشی به شزطی که دیگه ساده نباشی و حقتو بگیری.

منم بیدارم . مث هر روز 😇 اول شوهرم رو راهی میکنم بعد پسرم رو . 

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹