حالا میری عزیزم و اخرش به حرفای من میرسی فقط اگه اگه اگه خواسی برگردیا حتما یه شرایطی بزار و حتمااا ...
به نظر من که عقدی که اینطور بگذره و زندگی که اینطور شروع بشه فایده نداره آخه وقتی روها به هم باز بشه حالا شوهرت مثل موم تو دستت باشه این زندگی به درد نمیخوره. تو زندگی زن و مرد باید دلسوز و غمخوار هم باشن بحثه یه عمره اگر با دلچرکی بودن شروع بشه که آخرش معلومه. عمه منم اینطوری زندگی کرد البته زندگی که چه عرض کنم زنده بود و موند الانم همه چی به اسم عممه اما جرات نمیکنه یه شب شوهرشو تنها بذاره که مبادا کاری کنه. شوهرش هم هیچ وابستگی به زندگی نداره. زن صیغه، کار نامعلوم، بچه های آواره و....
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
به نظر من که عقدی که اینطور بگذره و زندگی که اینطور شروع بشه فایده نداره آخه وقتی روها به هم باز بشه ...
نه بابابزاربزه گمشه من فقط میخوام اون روزیوببینم که افتادن به پام البته الانم افتادن ولی میگن طلاق توافقی بگیر ولی دوس دارم یروزی بیوفتن وبگن بیازندگی کن یعنی ارزودارم این روزوببینم تادلم خنک بشه
من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نه عزیزم قاضی تمام حرفا دوستمو شنیده بود دوستم خیلی فن بیانش خوبه ولی گفت اصلا تا گفتم دوماه دوماه ول میکنه میره قاض گفت برو پیش روانشناس تو نرمال نیسی و دیگ ب حرفاشوهرش زیاد بها نمیداده که مثلا میگفته من زنمو دوس دارم خانوادش مقصرن قاضی میگفته اگدوسش داشتی دوماه دوماه ولش نمیکردی بری
کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم
به نظر من که عقدی که اینطور بگذره و زندگی که اینطور شروع بشه فایده نداره آخه وقتی روها به هم باز بشه ...
من چند مورد دیدم خانواده پسره بد بودن وقتی جریان دادگاه بود و اینا از خود خانوادشون سرکوفت شنیده بودن حساب کار اومده بود دستشون که زن و زندگیو اگ نچسبن
از مادر وخواهر و پدر خودشونم سرکوفت میشنون چه برسه مردم
کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم
نه بابابزاربزه گمشه من فقط میخوام اون روزیوببینم که افتادن به پام البته الانم افتادن ولی میگن طلاق ت ...
این آدمایی که تو تعریف کردی به پات نمی افتن. مگه غرورشون اجازه میده؟؟؟ اما جان من وکیل بگیر اما وارد باشه ما دو تا از دخترای فامیل با وکیل طلاق گرفتن و خیلی زود همه کاراشون انجام شد. میگم ماها وارد نیستیم و دادگاها و قاضیا خیلی با هم فرق میکنن. من خودم پارسال تو ورزشگاه ضربه مغزی شدم کلی هم شاهد داشتم اما وارد نبودم به روال دادگاه رفتم شکایت که حتی برام یه دکتر نیاوردن بالا سرم اما چون وارد نبودم به روال دادگاه آخرش خودم متهم شدم که بیماریت ارثی بوده و نتونستم ثابت کنم چون همشون از بیمه و پزشک قانونی و قاضی دستشون تو یه کاسه است. کاش وکیل گرفته بودم.
توروخداراس میگی؟خداکنه قاضی به اینم اینطوری بگه اینم دوماه دوماه منوول میکردمیرفت یه زنگم نمیزد منم ...
اوووووه اینجور ک میگی بخدا حقو ب تو میدن تو مدرک داری عزیزم گرچه نداشتی هم حق با توبود ببین وقتی عقدیا هم بیشتر خقو بهت میدن همم آسون تر طلاق میدن ولی وقتی عروسی کردخ باشی قاضی و مشاوره و اینا سعی میکنن بهت بگن که تحمل کنی کوتاه بیای که خدایی نکرده طلاق نگیری و مشکلات بعدش برات پیش بیاد ولی تو عقد خیلی راحت جدا میشی باکره ام ک هسی شناسنامه جدید بهت میدن نه خانی اومد و نه خانی رفت
حرف بعدیشم میشنوی عزیزم این که خوبه گفته توافقی من تو عقد فقط حرف شکایتو زدم گفتم میرم مهرمو میزارم اجرا جرا انقدر اذیت میکنین مادرشوهرم قشون کشی کرد اومد خونه بابام گفت اول ناهار شام هایی ک خونه من خوردی و خرجایی ک پسرم برات کرده بیار بده بعد برو هر غلطی خواسی بکن و بازم مامان بابام نزاشتن برم طلاقمو بگیرم من خانوادش خیییییییلی بدن خیییییییلی