2777
2789
دیشب شوهرم پیام دادتوروخدابیاجداشیم من مهریمواجراگذاشتم گفت بیاتوافقی تمومش کنیم اصلافکرشونمیکردم ای ...

😳😳😳😳يهو گفت بيا جدا بشيم؟

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلی اذیتم کرد دوساله عقدم تواین مدت سرمسائل خیلی کوچیک دوماه قهرمیکردیعنی کل دوران عقدمون باقهرگذشت ...

چه زرنگه شوهرت

نه توافقي جدا نشو

مهمونی هستی تو ماجراهای عروسی خواهر شوهرت اذیتت میکرد.

اره عزیزم خیلی اذیت شدم تواین دوسال خیلی خانواده ی بدی هستن بااین که دوموردطلاق دارن بازم آبروواسشون مهم نیست فقط پول مهمه اصلاازشون نمیگذرم خیلی اذیتم کردن الانم که اصلاخواب به چشمام نمیاد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خیلی اذیتم کرد دوساله عقدم تواین مدت سرمسائل خیلی کوچیک دوماه قهرمیکردیعنی کل دوران عقدمون باقهرگذشت ...

حالا خوبه عقدی

به حرفشون گوش ندیا😒😒😒

مهریتو بگیر بذار حالش جا بیاد

رابطتون در چه حد بوده؟

برای چه کاری؟ منکه این ماه بار ششم میام کلی دندون خراب دارم.

مثل مني 😭😭😭

من ١٠ تا پر كردني داشتم ٥ تا روكش ٤ تا كشيدن ١ عصب كشي

تقريبا ٧٠ درصدشو انجام دادم

مونده چندتا پركردن و كشيدن دندون عقل

ديگه ات باز بشه به دندونپزشكي ول نميكننن

چقدر پررو میگفتی دو سال عمرم و جوونیمو و اعصابمو و خانواده منو به هم ریختی حالا توافق سرچی؟؟؟ اینطور مردا و خانواده ها رو باید چزوند. ای خدا اصلا نمیگن با روح و روان یه دختر دارن چیکار میکنن.

چه زرنگه شوهرت نه توافقي جدا نشو

به من میگه مهریتوبگیرمنم میسپارمت به خدا منم گفتم بسپارمن قصدم زندگی بودشماباهام اینطوری کردید پس بایدتاوانشم پس بدید

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

همونی هستی که داداشت بدادت رسید ؟ اگه داداشت تو رو روشنت نمیکرد هنوز به احترام گذاشتنت به خانواده شوهر ادامه میدادی ، خواهر شوهرت فحشت داد؟؟همونیکه رفتی عروسیش ؟؟؟

این کاربری متعلق به دونفر است .

عزیزم اینا آخرین‌تلاشای اوناست که ببینن میتونن تو رو از موضعت بیارن پایین یانه دوست منم شوهر دوماه و سه ماه قهر میکرد میرفت که دوستم زیربار حرفاش بره و به قولی مطیعش بشه دوست منم ۳ سال عقد بود یشب فامیلا را جمع کردن که مثلا مشکل حل شه شوهر دوستم جلو هممه گفته بود نمیخوامت برو طلاق بگیر دوستمم رفت شکایت کرد چندجلسه هم دادگاه رفتن و آخرشم آشتی کردن فقط این‌شکایته خییییییییلی ب نفع دوستم شد شوهرت ۱۸۰ درجه تغییر کرد الان که خیلی راضیه میگه اگ میدونستم زودتر شکایت میکردم

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
به من میگه مهریتوبگیرمنم میسپارمت به خدا منم گفتم بسپارمن قصدم زندگی بودشماباهام اینطوری کردید پس با ...

آفرين كاملا درست گفتي

بزاز ادب بشه شوهرت

چرا توافقی؟

مهریتو یزار اجرا تا به گوه خوردن بیوفته

این همه داستان داشتی حالا میگی فکرشم نمیکردم که این حرفو بزنه

حالا خوبه عقدی به حرفشون گوش ندیا😒😒😒 مهریتو بگیر بذار حالش جا بیاد رابطتون در چه حد بوده؟

رابطمون درحدکم باکره ام ولی خب خیلی حالم خرابه