من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مهمونی هستی تو ماجراهای عروسی خواهر شوهرت اذیتت میکرد.
اره عزیزم خیلی اذیت شدم تواین دوسال خیلی خانواده ی بدی هستن بااین که دوموردطلاق دارن بازم آبروواسشون مهم نیست فقط پول مهمه اصلاازشون نمیگذرم خیلی اذیتم کردن الانم که اصلاخواب به چشمام نمیاد
من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خیلی اذیتم کرد دوساله عقدم تواین مدت سرمسائل خیلی کوچیک دوماه قهرمیکردیعنی کل دوران عقدمون باقهرگذشت ...
چقدر پررو میگفتی دو سال عمرم و جوونیمو و اعصابمو و خانواده منو به هم ریختی حالا توافق سرچی؟؟؟ اینطور مردا و خانواده ها رو باید چزوند. ای خدا اصلا نمیگن با روح و روان یه دختر دارن چیکار میکنن.
خیلی اذیتم کرد دوساله عقدم تواین مدت سرمسائل خیلی کوچیک دوماه قهرمیکردیعنی کل دوران عقدمون باقهرگذشت ...
همونی هستی که داداشت بدادت رسید ؟ اگه داداشت تو رو روشنت نمیکرد هنوز به احترام گذاشتنت به خانواده شوهر ادامه میدادی ، خواهر شوهرت فحشت داد؟؟همونیکه رفتی عروسیش ؟؟؟
عزیزم اینا آخرینتلاشای اوناست که ببینن میتونن تو رو از موضعت بیارن پایین یانه دوست منم شوهر دوماه و سه ماه قهر میکرد میرفت که دوستم زیربار حرفاش بره و به قولی مطیعش بشه دوست منم ۳ سال عقد بود یشب فامیلا را جمع کردن که مثلا مشکل حل شه شوهر دوستم جلو هممه گفته بود نمیخوامت برو طلاق بگیر دوستمم رفت شکایت کرد چندجلسه هم دادگاه رفتن و آخرشم آشتی کردن فقط اینشکایته خییییییییلی ب نفع دوستم شد شوهرت ۱۸۰ درجه تغییر کرد الان که خیلی راضیه میگه اگ میدونستم زودتر شکایت میکردم
کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم