2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا؟ بعد بچتون اگه شبیه اون مرده که اسپرمشو داده شد چی؟😐 اونم باباش حساب میشه دیگه؟

اون پدرش حساب نمیشه چون فقط اسپرم داده واسپرم هم فقط سلول هست برای من قیافه مهم نیست فقط باخدابودنش مهم هست اونم ن ازاونایی ک سجاده آب میکشن

باید بری مراکز ناباروری اونجا ثبت نام کنید و تو لیست اهدا منتظر بمونید تا نوبتتون بشه و اسپرم و از ا ...

اسپرم نمیدن زیرنظرمرکزدرمان ناباروری هستیم فقط جنین میدن اسپرم نمیدن میگن حلال نیست آخه یکی نیست بهشون بگه وقتی کلیه وقرنیه چشم وخون و.......اهدامیکنن حلال هست ولی اسپرم ک میتونه ازطلاق وپاشیده شدن ی زندگی جلوگیری کنه حروم هست؟!!!!!!

فقط استرس همین هست ک آدم سالم وخداترسی باشه وانسانیت داشته باشه

آره به این خیلی باید دقت کنی.ولی انگار نمینویسن که مال کیه.آره؟

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
اسپرم نمیدن زیرنظرمرکزدرمان ناباروری هستیم فقط جنین میدن اسپرم نمیدن میگن حلال نیست آخه یکی نیست بهش ...

مسخره س واقعا.چه بد که نمیدن

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
آره به این خیلی باید دقت کنی.ولی انگار نمینویسن که مال کیه.آره؟

ن اهداکننده میفهمه ن اهداگیرنده ونبایدم طرفین بدونن برای اهداجنین بهمون اینجوری گفتن احتمالابرای اسپرم هم همینجورباشه

مسخره س واقعا.چه بد که نمیدن

واقعا خیلی بدهست لااقل تخمک وقتی ازخودم باشه احتمال اینکه پنجاه درصدم خصوصیات اخلاقی ورفتاریش ب خودم بره هست ولی وقتی جنین گرفته میشه احتمالش یک درهزارمیشه

واقعا چرا حرامه!!!

چون میگن اسپرم مرد نامحرم  ریخته میشه تو بدن یه زن نامحرم . حالت زنا پیدا میکنه .مگر که بین این دونفر صیغه محرمیت خونده بشه. که خودش کلی دردسر داره. یکیش اینکه که اون خانم باید از همسرش طلاق بگیره .تا چند ماه قبل از این کار با همسر رابطه نداشته باشه و خیلی از این چیزا 😕😕