2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون میگن اسپرم مرد نامحرم  ریخته میشه تو بدن یه زن نامحرم . حالت زنا پیدا میکنه .مگر که بین این ...

توبدنش ک ریخته نمیشه فقط تو ازمایشگاه جنینو تشکیل میدن...ولی بازم پدرش همون اهداکننده اسپرم میشه

پس جنین اهدایی ک هزاران درصدحرام هست چون تخمک هم مال مانیست و مامان وباباش کلا کسی دیگه هستن

اون از ی زوج ک بهم حلال هستن گرفته شده ومثل خیلیا ک رحم اجاره ای میگیرن انجام میشه...ولی اسپرم اهدایی ک فقط رهبری هرکی مرجع تقلیدش باشه گفته میشه اونم شزایطی داره همینجوره راحت نیس...من خودم شوهرم اسپرمش صفره ولی هنوز بیوپسی نکرده.کامل توجریانم...اونم ک میگین کلیه و...اونا اعضای دیگه بدن هست..اسپرم مرد وجود ی بچه رو میسازه و اولین قدم تشکیل بچس ک اگه اسپرم نباشه هیچ بچه ای خودبخود تشکیل نمیشه...اصلا کلیه وقلب و...رو با اسپرم نمیشه مقایسه کرد..اون حاوی اطلاعات ڗنتیکی پدره.مگه قلب اطلاعات ژنتیکی رو منتقل میکنه...چرا با اهدای قلب وکلیه و..مثلا رنگ چشم طرف گیرنده مثل رنگ چشم اهداکننده نمیشه یا مثلا خصوصیات اخلاقیش مثل اون بشه؟پس ببین خیلی بین اینا تفاوت هست

توبدنش ک ریخته نمیشه فقط تو ازمایشگاه جنینو تشکیل میدن...ولی بازم پدرش همون اهداکننده اسپرم میشه

دو روش هست یکی iui که اسپرم اهدایی قبل از تخمک گذاری وارد بدن خانم میشه ( مراجع ما قبول ندارن )

یکی ivf که  تخمک مادر رو در ازمایشگاه با اسپرم اهدایی بارور میکنن و جنین تشکیل شده رو به رحم مادر انتقال میدن ( مورد قبول مراجع )

حالا بعضی از مراکز میگن جنین داریم بیاین انتقال بدیم. دیگه مرحله اول انجام نمیدن که تخمک از مادر اصلی گرفته بشه و ...

ولی خوب در کل iui خیلی راحت تره و دردسر های  کشیدن تخمک رو نداره.ولی خوب مراجع حرام اعلام کردن.

دو روش هست یکی iui که اسپرم اهدایی قبل از تخمک گذاری وارد بدن خانم میشه ( مراجع ما قبول ندارن ) یکی ...

خب اینک شمامیگی همون جنین اهدایی هست..ک تخمک چاسپرم از ی زوج گرفته شده...اونم ک میگی مراجع قبول ندارن واقعا هم حرامه چون اگه بخواد بریزه توبدنت ک دیگه حکم زناداره..تازه همون اسپرم اهدایی رو هم شرایط گذاشتن ک تومحیط ازمایشگاه باشه