2777
2789

ببین رفتیم دفتر الکترنیکی درخواست جنین اهدایی دادیم (تو قانون اسپرم و تخمک نیس جنین میگن)بعد ی هفته بم اسمس اومد ک چه دادگاهی باید بریم خانواده رفتیم اونجا بهمون گفتن باید از کلانتری محل استعلام بگیرید ک مشکلی ندارید پزشکی قانونی هم رفتیم برا عدم اعتیاد و مشکل روانی نداشتن مدارک رو تحویل دادگاه دادیم گفتن برین تا بررسی شه بعدم یادم نیس تماس گرفتن یا خودم پیگیری کردم  روز دادگاه برا رای قاضی رفتیم ک چنتا سوال پرسید و چرت و پرت گف بعد رای داد ک میتونیم جنین بگیریم نامه رو بردیم ی محضر خونه ک تایید کنیم ب خواست خودمون داریم اهدایی میگیریم بعدم بردیم بیمارستان مراحل درمان شروع شد

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

ابن سینا اشغال ترین بیمارستان دنیاس نا امید کننده ترین

فقططططم پول میگیره

اما پیامبران رفتار و کار انجام دادنشون عالیه

رفتی پیامبران روز یکشنبه برو ک دکتر شاکری اونجا باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روز سوم چهارم پریود میری مشکلی نداشته باشی آمپول میده تو شکم و اینا ک نزدیک ۳-۴ تومن پولشه اون موقع الان نمیدونم بعد تخمکات ک تحریک شد ی عمل نیم ساعت با ببهوشی ازت تخمک میگیرن  بعدم لقاح اگه مشکلی نباشه چند روز بعد انتقال کلن دو سه هفته

سلام شرایط اهداکننده خیلی مهمه چون از لحاظ وراثتی و...تحت تاثیرقرارمیگیره،اگه خواستیدبگید، شما اسپرم ...

ن ارهرکسی ممنون ب کمک شمااحتیاجی نیست ممنون ازکمک برادرانتان

ببین رفتیم دفتر الکترنیکی درخواست جنین اهدایی دادیم (تو قانون اسپرم و تخمک نیس جنین میگن)بعد ی هفته ...

وااااااای خداااااااا

اینا رو دیگه کجای دلم بزااااارم:( :( :(

شما همه ی این کارارو کردین؟

باردارین الان؟

اسپرم اهدایی گرفتین یا تخمک؟؟؟؟