بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای عزیرم قربون دلت برم.میدونم من هر چقد بگم از نظر شما یه مشت حرف بیخوده .شما تلاشتو بکن ولی اینو بدون بچه هیچ تحفه ای نیس.بچه عزیزه ،دوست داشتنیه ،ولی باید اونطرف قضیه رو هم دید و قضاوت کرد اینارو کسی به من نگفت ولی وقتی کسی به من میگه بچه آوردن خوبه میگم آره بچه خوبه عزیزه شیرینه ولللی بدی هایی هم داره.اوایل بچه مخل آسایشته چون غذاتو همیشه سرد میخوری چون وقت نمیکنی زیاد جلو آینه بشینی و از خودت خانوم خوشگل بسازی چون شاید یه ماه طول بکشه کتاب مورد علاقتو بخونی و تموم کنی چون شاید نتونی یکی دو ساعت مداوم با شوهرت حرف بزنی و احساس سبکی کنی ،بچه یه دلواپسی ابدیه،بچه یعنی قلبت دو تیکه س .تکه ای در وجود خودت و تکه ای در بدن فرزندت.وقتی بچه آوردی دیگه تاااا ابد آرامشت همیشه یه رنگ محو دلواپسی خواهد داشت. بچه خوبه ولی بدی هایی هم داره پس تو تلاش بکن برا بچه دار شدن ولی اگه دیر شد غصه نخور چون در واقع خدا خواسته تایم طولانی تری برای خودت زندگی کنی