2777
2789
عنوان

احتمال داره دوقلو به دنیا بیارم ؟

877 بازدید | 36 پست

من مادربزرگم دوقلو زاییده و پدرم با عموم دوقلو هستند . من 29سالمه و میخوام برای اولین بار باردار شم . تا حالا بعد از پدرم و عموم هیچکی توی فامیل دوقلو به دنیا نیاورده . خودم عاشق دوقلو هستم  اونم دختر و چند وقت پیش هم خالم برام خواب دیده که من دو تا جوجه ، شکل هم دنبال خودم دارم و همش ازشون مراقبت میکنم و وقتی رفته تعبیر کرده گفتند که به سلامتی صاحب اولاد دوقلو میشه به زودی . میخوام بدونم میگم از سمت مادر ژنش به ارث میرسه چقدر احتمال داره منم دوقلو باردار شم ؟ عمم خیلی برای دخترش توی سرش زد که دوقلو باردار شه ولی ژنش به اونا نرسیده بود و نشد چرا آیا ؟ دوستان لطفا بیاید و نظر بدید و راهنماییم کنید 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

دختر عمه من با کلومین دو قلو زایید اونام دو قلو داشتن 

البته اون تنبلی داشت خورد و یهو دو تا اورد .دختر 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر عمه من با کلومین دو قلو زایید اونام دو قلو داشتن  البته اون تنبلی داشت خورد و یهو دو تا ا ...

یعنی با دارو ؟ نه دارو دوست ندارم یه وقت عارضه داشته باشه 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
ب نظر من از مادر ب ارث میرسه

پس یعنی به منم ارث میرسه دیگه . وندم چرا عمه هام و دختراشون اصلا دوقلو ندارند و اصلا کسی دوقلو نزاییده تا حالا توی فامیلمون

یعنی با دارو ؟ نه دارو دوست ندارم یه وقت عارضه داشته باشه 

عارضه نداره نصف زنای ایرانی تبلی دارن همشونم قرص که هیچ چی 

ای وی اف کردن 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

خدایا به حق صاحب الزمان به من 4قلویا3قلونهایت2قلوبده نخواستیم همون یدونه رو بده فقط بده  

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤

ب احتمال 95 درصو تک قل میشه.. اگه تو خانواده مادرت دوقلوزایی به تعداد زیاد بود امکانش بیشتر بود

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

وایی سوال منم هست منم مامان بزرگم«مامان مامانم» دوقلو داشته،خوانواده پدریمم همینطور .ولی خواهرام و دهتر عمه هام اینا نیوردن هیشکدوم.واقعا چقد احتمال داره منم گیرم بیاد؟🤔😍😐

دوقلویی ژنش از مادر به ارث میرسه والا طرف پدریت رو نمی دونم ! دکتر به من گف ۳۰ درصد احتمال داره دوق ...

خوش به حالت به سلامتی . از سمت کی دوقلو داری ازث؟