2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
درست میگی دالیا جان

من مدتی بود به جای کتاب فیلم میدیدم، الان دیگه سریال هارو قطع کردم، اون تایم رو گزاشتم برای کتاب، که البته باز هم میشه برای بعد از شام و کارهای منزل !! به همین دلیل گاهی با کتاب دوتایی لالا میکنیم :)))
دوستان میشه برای من در مود این تاپیک بیشتر توضیح بدید؟؟این تاپیک برای معرفی کتاب هست؟؟یعنی این طوری که هر کی کتابی خونده این جا معرفی میکنه و در موردش توضیح میده؟؟یا قسمتی از کتاب رو نقل میکنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلشاد جان قبلا روند کار بر این بود که کتابی یا نویسنده ای انتخاب میشد و روش صحبت میشد و بخشهایی هم نوشته میشد ولی به مرور و بعد از فیل تر شدن سایت این کار اینجا انجام نشد و وبلاگی گروهی تشکیل شده که بچه ها توش در مورد کتابها یا نویسنده ها مینویسن اینم آدرسشه:

http://www.bagheaeeneh.blogfa.com/

اما تاپیک دیگه ای به اسم شهر کتاب داریم که کتابهایی رو که میخونیم توش معرفی میکنیم مختصر:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=19589
نارگل جون راستش وقتی نوشتم دو ماه خودم پشیمون شدم دیدم بیشتر طول میکشه :)))

سمیه جون نوشتی آشپز؟؟!!!! منظورت اینه که همسرت خیلی به غذا اهمیت میدن؟ اگراینطوره که هممون یک پا آشپزیم از نوع خونگی :)))

مامان نینی جان
سن کودکتون رو بگید.....

مسیحا دوستم امروز جواب رو میگیرم حتما برات اس ام اس میکنم ببینم چقدر دیگه وقت دارم نفس بکشم تو هوای تمیز این شهر!!!!
مامان نی نی گل
راستش من از انتهای 8 ماهگی برای دخترم آترین شروع کردم به کتاب خواندن.
از فلش کارت هم به گفته ی مشاور کودک از یک سالگی شروع کردم.

اما کتاب:
کتاب هایی با شعر های ساده که حتما دارای کلام آهنگین باشه که حوصله کودک سر نره.
اولین کتابی که گرفتم "می می نی چه دوست نازنینی " بود که از مجموعه کتاب های " می می نی " این ساده ترینشون بود.بعد از اون هم سری کامل "شیمو" رو گرفتم که هر دو سری کتاب از نوشته های ناصر کشاورز هست.من از بین نویسندگان فعلی کتاب کودک بیشتر از بقیه قبولش دارم.

کتاب های میوه ها و حیوانات هم که از جنس مقوای کلفت هست رو میتونی براش بگیری .
کتاب های خارجی خیلی جذابتر هستن و مقاوم تر!! در سن 5 ماهگی فکر کنم بیشتر رنگ آمیزی و اشکال برای بچه ها جذابیت داشته باشه تا متن کتاب.میتونی متن رو من دراوردی براش بخونی!!!
:)
یک کتاب هم هست که من از آیکیا گرفتم فکر کنم ایران هم داشته باشن بعضی کتابفروشی ها.که جنس پارچه ای داره و هر صفحه عکس یک حیوان با جنس خود حیوان و محل زندگیش هست.
مثلا جوجه بدن کرکی نرمی داره و برجسته هست و از داخل تخم در اومده .......
این مدل کتاب ها هم معمولا برای سن یک سالگی استفاده میشه که بچه ها با بافت های مختلف آشنایی پیدا کنن.زبر و نرم و......

امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کنم.
خیلی ممنونم از راهنمایی تون سارای عزیزم
ممنون میشم در مورد فلش کارت هم راهنمایی کنی که خودتون فلش کارت پرینت میگیرید یا آماده تهیه میکنید و با نوشته و یا اعداد همراه شکل ها شروع کردید یا اشکال به تنهایی
باز هم ممنون
تو ماه را

بیشتر از همه دوست می داشتی

و حالا

ماه هر شب

تو را به یاد من می آورد

می خواهم فراموشت کنم

اما این ماه

با هیچ دستمالی

از پنجره پاک نمی شود.
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.