2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
مرسی مرسی سمیه جانم .منم خوشحالم خیلی خاطره دارم با اون آی دی.

یک ایمیل بسیار مودبانه و تر و تمیز از آقای مدیر دریافت کردم خوشمان آمد......
:)))

انشااله از فردا پس فردا اگه عمری باشه با آیدی قبلیم میام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگار اصلا قسمت به قرار نیستا !!!

هفته ی دیگه هم کنسل !!! اینبار باید دقیقه 90 تصمیم بگیریم
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
sگلررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررخ خانم سلام

چه عجب ! من کی باشم که تلفن شما روجواب ندم. به گوشیم زنگ میزدی پیغام میذاشتی . حالا دستور بدید کی فرصت دارید تا تماس بگیرم ؟

ضمنا باغ آیینه به شدت مشتاق حضررته عزیزم
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
این قرار چقدر عقب میافته ههههههههه البته قرارهای دسته جمعی همیشه همینطوره

خوندن دختر کشیش رو چندروزیه که شروع کردم، کتاب گیرا و دوست داشتنیه، اما هرشب 10 -12 صفحه که میخونم بعدش از هوش میرم :))))

یاد ایام جوونیم افتادم، کتاب 300 صفحه ای رو 5-6 روزه تموم میکردم !!

چرا وقتی سنت زیاد میشه، همه ی چیزهای دنیا یه جورایی میخوان اینو بهت یاداروی کنند؟؟
نارگلی خوب کردی اومدی بیا باغ آینه بنویس.سالی یه بار بهت نوبت میافته نترس :))))))

این مهسا رو میبینی؟کلا جنیه یه وقتایی خیلی هست یه وقتایی اصلا نیست.
(مسیحا چاکریممممممممم )

سمیه جدا فکر میکنی این که کمتر کتاب میخونی به سن و سال ربطی داره؟ من فکر نکنما .....دیدی بعضیا همه مشکلاتو گردن دوره و زمونه میندازن؟
:))))
تازه الان وقت پادشاهیته دختر وقتی به سلامتی مامان بشی اگه تازه خیلی به کتابی علاقه مند باشی دست کم دو ماه طول میکشه 300 صفحه........
:((( سارا جان، کارمند باشی، بخوای به خونه زندگی هم برسی.... آشپز هم باشی، تازه با این احوالات بخوای نی نی دار هم بشی باید بسی پررو باشی !! هههه

من که اصلا پررو نیستم! همین الانشم دلم میخواست شبانه روز یکم از 24 ساعت بیشتر بود زمانش

++ در مورد اون سالی یکبار نوبت افتادن در باغ آینه بسیار موافقم باهات ههههه
سمی جان همین که با تمام مشغله ها مطالعه رو فراموش نکنیم خودش یه هنره که ماها داریم شکر خدا!!!

منم با کار بیرون و خونه باز هم برنامه ریزی میکنم هر شب بخونم بیشتر اوقات هم موفق میشم طبق برنامه پیش برم گاهی حتی صبح زود هم میخونم!!!