2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
ممنون دالیا از وقتی که میگذاری.

استاندارد سازی هم خیلی خوبه من برای وبلاگ ساز نارنجی همیشه از فونت tohama
اندازه ی 2 استفاده میکنم.

پیشنهاد شماها چیه؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسیحا جانم خیلی شرمندم به خدا من ابدا یادم نبود این یکشنبه 7 آذر هست نمیدونم چرا فکرم کار نکرد همون موقع.......
عذرم کاملا موجه هست چون میلاد فرخنده یگانه اختر تابناک قلبمه ....
آخی پیر شدیم رفت
میشه 36 ساله
:)
جای منم خالی کنید.خیلی مخلصیم.
به به سعادتی شد امروز به لطف آرشیو صدا و سیمای شبکه 5 مریمناز خانم کتابخوان نمونه منطقه 1 تهران رو برای چند ثانیه ببینیم و البته مامان گلش رو که قبلا دیده بودیم دوباره دیدیم.
بسی مشعوف شدیم :)
ببخشید بچه ها من یکشنبه ها از صبح بیرونم تا آخر شب . و دسترسی به نت ندارم

امروز نوبت ساراست
5 شنبه هم نوبت دالیاست
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
دالیا جان
درباره پیشنهادت چون من اولین تجربه وبلاگ نویسیم هست خیلی به این مقوله وارد نیستم اما به نظر من هم کل وبلاگ با یک رنگ و فونت نوشته بشه بهتره.درباره اندازه حروف هم اگر یکی با شماره 2 و یکی با 8 بنویسه اصلا جالب نیست موافقم.ولی در حد یک یا 2 شماره کم و زیاد فکر نمیکنم از نظر بصری ظاهر وبلاگ رو خراب کنه.
خجالت نده دالیا جان من اینجا در شهر کتاب شاگردی میکنم.اینو جدیه جدی میگم با شما ها و در کنار شما ها فقط تا الان آموختم و این نتیجه یادگیریم در این 1 سال و اندی بوده.
خوشحالم که تونستم پیشرفت داشته باشم.
و بابت مسئله فونت وبلاگ امیدوارم بقیه هم نظراتشون رو اعلام کنن تا یک تصمیم واحد بگیریم.