2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
کتاب کودک

کتاب های " می می نی "

ترانه های می می نی و مامانی"نام مجموعه کتاب های شعری است که برای کودکان می باشد.این مجموعه اشعار در 5 جلد چاپ شده است که با موضوعات مختلف می باشد.

مجموعه کتاب های "می می نی"قصه هایی است که به صورت شعر است و درباره بچه میمون بازیگوشی است که داستان های زیبایی را بیان می کند.

در هر کتاب رفتار خاصی از "می می نی"سر می زند و یا حادثه ای برای او پیش می آید که در نهایت نکته مفیدی را به او یاد می دهد....

به به چه توپ خوبی
مامان برام خریده
ببین چه گرد و نرمه!
خیلی مدل جدیده...

آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز

می می نی عالیه کتاب هاش

من برای مریمناز هر 2 هفته 1 جلدش رو میخرم . واقعا شعراش کاربردی و آموزشیه
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوست داشتم اینجا امکانات رای گیری داشتیم، خیلی دلم میخواد بدونم کدوم دسته از کتابها طرفداران بیشتری دارند.....

اینجوری همه چیز راحت تر میشد........

میترسم کد رای گیری بزاریم کلا شهر کتاب رو تخته کنند!
یه پیشنهاد دارم بچه ها برای باغ آیینه

اما کاری که میخوام بگم مستلزم وقته . من همچین وقتی رو ندارم چون فقط وقتی میشینم پای کامپیوتر که مریمناز خوابه !

سایت ها و بلاگ هایی که مربوط به کتاب هست رو پیدا کنیم و پیشنهاد تبادل لینک کنیم تا هم خواننده جذب کنیم و هم کارمون ارزش بیشتر ی پیدا کنه .
نظرتون چیه؟

ضمنا سمیه اونجا میتونیم نظر سنجی بذاریم
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سمیه جان
چطور یک باره یاد می می نی کردی؟
:))
چون بچه نداری برام سئوال شد.

اولین کتابی که برای آترین خریدم می می نی چه دوست نازنینی بود که هنوز بعد از این همه کتاب علاقه خاصی به همین یکی داره و حتی وقتی جایی هستیم که کتاب در دسترس نیست من از حفظ براش میخونم و اون با لبخند گوش میده.....
بقیه کتاب های می می نی رو کم کم براش تهیه کردم و وقتی دیدم ناصر کشاورز خیلی جذابتر از بقیه شاعران کتاب های کودکه مجموعه ی 12 جلدی شیمو رو براش گرفتم که یک موش کوچولو هست درست مثل می می نی اتفاقات جالبی براش میافته و همراه با شعر و نقاشی های جالب و جذاب کتاب سرگرم کننده ایه برای بچه ها
حتی ما
من خودم خسته نمیشم از روزی هزار بار خوندنشون
:))
ماری عزیز
خیلی عالی بود خسته نباشید و ممنون.از سیمین دانشور گفتن و شنیدن یک احساس غرور خاص زن ایرانی رو در من بیدار میکنه.
فقط اگه جسارت منو ببخشی عزیزم حتما نوشته هات رو ویرایش کن.یک جا غلط نوشتاری و چند جا رعایت نکردن فاصله گذاری داری.
شاد و پیروز باشی
سلام سارا جان

من به نظرم کتاب خوبی آمد، خودم هم خیلی به بحث کتاب کودک علاقمندم، خواستم همه استفاده کنند !

حالا نگو همه مشتریشن، ولی کتاب نی نی معرفی نکردن !! فقط بزرگسال !! خب نی نی ها هم دل دارند دیگه :)
سلام به دوستای شهر کتابی و ممنون از زحمتی که برای وبلاگ باغ آینه میکشین

پیشنهاد مسیحا جان خوبه من البته الان قول نمیدم ولی احتمالا بتونم در موردش کاری بکنم

تذکر ساراجان در مورد پست بسیار خوب ماری عزیز درسته یه کوچولو نیاز به ویرایش داره

به نظرم خوبه برای نحوه نوشتن مطالب در وبلاگ یک استاندارد تهیه کنیم که همه پیروی کنیم منظورم از نظر ظاهره مثل نوع و سایز فونت و سایز عکس ... خلاصه این تیپ چیزا