2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
سلام به همه دوستان گل شهر کتابیم. من برگشتم!!! بالاخره اینترنت ما وصل شد و من به دنیای مجازی برگشتم.

من از کلمه welcome back و ترجمه " خوش برگشتی" برای اون خیلی خوشم میاد!!

لطفا میشه بگید اینجا چه اتقاقی افتاده؟ من از همه چیز بیخبرم:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به به نارگل خانم welcome back :)) دلتنگت شدیم خواهر.

بچه های شهر کتاب یه وبلاگ ایجاد کردن به نام باغ آینه که در اون از کتاب و کتاب خوانی و نویسنده های مختلف و آثارشون و خلاصه هر آنچه که به کتاب مربوط میشه می نویسن. هر کس دوست داشته باشه هم می تونه شرکت کنه. یه کار قشنگ فرهنگی که ایده اش از مسیحا بود و البته خودش هم زحمت ایجاد وبلاگ رو کشید.

پی گیر باغ آینه هستم همیشه و از مطالبش استفاده می کنم. دست همه دوستانی که زحمت می کشن درد نکنه.

بچه ها یه سؤال؟ شما "خورشید نیز طلوع می کند" ارنست همینگوی رو خوندین؟ اگه آره، نظرتون در باره اش چیه؟ من مدتیه که خوندنش و شروع کردم ولی زیاد جذبم نکرده، با این که یکی از معروفترین آثار همینگوی هست. و متأسفانه اگه کتابی برام کشش نداشته باشه به سختی می تونم ادامه بدمش. برعکس همسرم که وقتی کتابی رو دست می گیره حتی اگه موضوعش و دوست نداشته باشه خودش و ملزم به خوندن و تموم کردنش می کنه!
wwooooooooooooooooow
نارگل خانم میگفتید تمام ای دی اس ال ها رو قربونی میکردیم ... ببخشید ترو خدا اینجا بهم ریخته اس ... بچه داریم دیگه نمیرسیم جمع کنیم ....بسی خوش به حالمان شد از طلوع دوباره تان .. هرچند اس ام اس هم جواب نمیدهید بانو !

ضمنا .... ترنم جانم خوشجالم اسمت رو دیدم ... اسمت رو بذارم برای نوینده های باغ آیینه ؟؟؟؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
آره مسیحا جان اسمم و بنویس. این روزها سرم کمی خلوت تره و حالم هم بهتر. البته بگم قلم خوبی ندارم هااااااا. بعد نگین نگفت :) اگه اشکالی نداره من پنج شنبه آینده پست میذارم اگه هم اشکال داره یه پنج شنبه دیگه.
سمیه جان

الان دیدم آفت رو ... من در حدی نیستم که نوشته ی کسی رو بررسی کنم ... اونی که نوشتی خیلی خوبه بذارش لطفا

برای من هم دیر باز میشه فکر کنم از قالبش باشه... عوض میکنم
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
گاهی مشکلات بخاطر خود سرور blogfa هست....
من الان که وبلاگ رو باز کردم درست بود :) - مطلب رو هم ویرایش کردم و به صفحه اول اومد

خیلی خوشحالم بعد از چندسال دوباره دارم وبلاگ مینویسم..... از دوستان متشکرم که منو در جمع خودشون پذیرفتند
فقط لطف کنید سایر نویسندگان رو به من معرفی کنید، چون من خانم مسیحا و دالیا رو به نام در وبلاگ دیدم اما سایر نویسنده ها رو نمیدونم کدوم یکی از بچه های نی نی سایت هستند

درضمن دقیق به من بگید که هر پنجشنبه باید مطلب بگذارم؟ یا ترتیب جور دیگه ای هست، چون خودم فراموش میکنم و باید در تقویمم بنویسم حتما

به امید سرانه کتابخانی دوساعت در روز برای هر ایرانی :)
امروز بلاگفا با من درگیره اساسی !!! نه صفحه بلاگفا برام باز میشه ونه حتی وبلاگهای خودم !!!

سمیه جان

آینه سارا ست
فافا هم در شهر کتاب داریم که خیلی کم میاد

مهناز یه دختر مجرده که به خاطر مطالعات زیادش در زمینه ی مذهب ازش خواستم بنویسه
پاگیسا از بچه های نی نی سایته که خاله اش فوت کرده بود و غیبت داره

سمانه که به طرز عجیبی چند هفته است مفقود الاثر شده امیدوارم خودش و بچه اش سالم باشن

مهتاب هم مادر نی نی سایتیه

نوبت نوشتن به ترتیبه ..... خبرت میکنم چند روز قبلش و در ضمن اینجا هم خواهم نوشت
مسیحا جان و دالیا جان از هردو متشکرم :)

تقریبا همکاران رو شناختم .... شماها هم که منو میشناسید !! ه ه

یک سوال کاملا آپشنال دیگه .... :)

دلیل انتخاب این نامهای مستعار چیه.... هرکس میتونه دلیلش رو بگه؟ حدس زدن مال من راحته، اما برام جالبه بدونم دلیل بقیه چی بوده
مثلا دالیا، مسیحا، آیینه..... در یک کلمه یا خط یا هرچی هم بگید کافیه