2821
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148252 بازدید | 2291 پست
خانم فافا خانم.اولا منو کاشتی هااااااااااااااا هر چی اسم و فامیل مثل تو بود سرچ زدم تو فیس بوک و برای حدود 20 نفر پیغام فرستادم"فافا جون خودتی؟) و حدود 20 تا پیغام برام اومد نه عزیزم اشتباه گرفتی!!!!
:)))))))))
خلاصه که من عکس خودم و آترین عکس پروفایلم تو فیس بوکه راحت میشه پیدام کرد با اسم sara az خودت یه کاریش بکن.
:))))))

دوما من اصلا جزو همه محسوب نمیشم متاسفانه چون این کتاب رو نخوندم و قصد دارم کتاب بعدی اونی که گیتا معرفی کرده بخونم.اینم میذارم تو نوبت بعد از بعدی.

سوما دلم برات تنگ شده بود امتحانا در چه حاله؟

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که اوضاعم خیلی خرابه کتاب آخری رو که خوندم مال حدود 1 ماه پیشه!!!!
اسمش
" تاریخ عضدی" هست اسرار زندگی و حرمسرای فتحعلی شاه و آغا محمد خان قاجار!!!! به قلم عضدالدوله.

ببخشید یه شوخی 18 سال به بالا (ایشالا که همه اینجا سنشون قانونی هست) به قول یکی از دوستام اسم فتحعلیشاه قاجار رو باید بذارن فتحعلیشاه تناسلی ......... طفلک همش وابسته به پایین تنه بوده آدم بیزار و بیمار میشه از خوندن شرح حال این شاه های حرمسرا دار.
اه اه وسطای کتاب از بس اسم زن جدید آورد (خدا شاهده تمومی نداشت تازه فقط شاخص ها رو نام برده بود) کتاب رو انداختم یه طرف و دیگه سراغش نرفتم.

ترنم جان داستان این کتاب مربوط به زمان جنگ جهانی و در مورد یک پسر المانی هستش....این پسر میشه گفت خانواده و پدر مذهبی داشته و پدرش برای بدنیا اومدن این پسر نذر میکنه که پسر رو بفرسته کشیش بشه...سالها میگذره و پسر هیچ علاقه ای به کشیش شدن نداره بلکه علاقه مند هست که افسر بشه و افسر شدن براش یک ارزو هست.
و اینگونه است که با فوت پدر هرگز دنبال کشیش شدن نمیره و بلکه با به وجود اومدن جنگ جهانی به نیروهای مبارز میپیونده و .....

چیزی که جالب هست اعتقاد عجیب و عمیقی که به المان و حس ناسیو نالیستی که توی کلمه کلمه کتاب موج میزنه هستش...و اعتقادات مذهبی رو یک مانع و محدودیت میدونن برای یک افسر المانی وطن پرست!

اگر خواستی و داستان واست گیرایی داشت ترنم جان بگو تا سیری که این پسر طی میکنه تا اخر ماجرا رو واست بنویسم.
وایییی سارا فکر نمیکردم اخه هم اسم و فامیل من اینقدر زیاد باشهههه!!!!!!!!! ببخشید :)

سعی میکنم پیدات کنم...

امتحان هم که پوست منو کنده!!! با اینکه عاشق درس هستم اما از هرچی درس خوندن واسه امتحانه بدم میاد :((

منم دلم واستون تنگیده اما انگار کم سر میزنین اینجا دیگه؟
فافا خیلی ممنون که وقت گذاشتی و لپ مطلب رو گفتی. داستان جذابی به نظر میاد ولی نمی خوام تو این هیر و ویر امتحانهات به درد سر بیفتی برای تایپ باقی ماجرا :)

دارم یه لیست تهیه می کنم از کتابهای توصیه شده و خوندنی که این بار اومدم ایران بخرم یا شایدم بگم برام بگیرن و بفرستن، این کتاب هم رفت تو لیست سیاه!
سلام به همه دوستان خوب شهر کتابی! اینجا چه خبر شده؟ شهر کتاب رفته بود صفحه 9 !!!!!! من فکر کردم در چند روز غیبت من چقدر اینجا مطلب گذاشتین!! اومده بودم ببینم موضوع جدید چیه...

ظاهرا فقط من نبودم که غایب بودم، خیلیهای دیگه هم غایب بودند.
سلام بچه ها جون من اصلا در طول روز نمی توانم وارد نینیسایت بشم نمی دانم چرا/در هر صورت من یکماهی نیستم خوش باشین.
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
سلام بچه ها
خیلیییییییییییییییییی گرفتارم الان هم 3 روزه از شهرستان مهمان عزیزی دارم و اصلا فرصت کتاب خوانی ندارم متاسفانه.
خودم شرمم میشه از زدن این حرف چون کتاب خوندن مثل غذا خوردن بایددددد جزو عادات زندگی همه باشه.برای منم بود اما الان.........
به هر حال من رو مدتی معذور بدارید از نظراتتون حتما استفاده خواهم کرد.
تا بعد
:)

من الان یک هفته است که دارم کتاب " و نیچه گریه کرد " رو می خونم ...نوشته ی "یالوم".....به نظرم به خوندنش می ارزه.....و فوق العاده است برای کسی که ذره ای علاقه به فلسفه هم داشته باشه......عالیه
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز