2821
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148252 بازدید | 2291 پست
نارگل جون
از همین حالا زیارتت قبول.خوش به حالت من که دارم میمیرم برای یه مسافرت.اما بخاطر کار همسرم نمیتونیم فعلا تکون بخوریم از تهران :(((((

گیتا جون
چند روزه که میخوام بنیسم یادم میره.
راجع به همذات پنداری با شخصیت کتاب یا فیلم من مرضشو دارم.هر کتاب یا فیلمی که خوشم میاد شدیدا فکر میکنم خودمم وبه جای شخصیتش تا مدت هااااااااااااا زندگی میکنم و فکر میکنم و....... یادم میاد جزو اولین تجربه هام از این کار کتاب 10 مرد رشید و خورشید تیسفون بود که جای شخصیت آتس سا خودمو میذاشتم و لذت میبردم اون زمان 12 سالم بود.
ولی یکی از بیشترین تاثیرات رو کتاب خانم روی من داشت که هنوزم کاراکتر خانم دست از سرم بر نمیداره .
و کتاب عادت میکنیم زویا پیرزاد که تا مدت ها من و آرزو یکی بودیم.
و فیلم پیانو فکر کنم سال 92 بود که دیدم و فیلم جدید twilight که تا همین الان درگیرشم
:))))
اگه بقیه شو بگم که 5 تا صفحه پر میشه.
حالا پر رنگ هاشو یادم بیاد میگم.

مسیحا جون
بذار اگه فرصت داری آترین منم 1 سال و 5 ماهشه.
ممنون

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
آره سارا جون دقیقا میفهمم چی میگی منم خیلی وقتها با شخصیتهای فیلمها و سریالهایی که میبینم یا کتابهایی که میخونم همذات پنداری میکنم فقط این هم نیست در مورد سریالها و کلا داستانهای دنباله دار که اصلا داغونم بد جوری بهشون عادت میکنم.یادمه فرندز وقتی سیزن 10ش اومده بود من دلم نمیومد ببینمش چون میدونستم دیگه تموم میشه.همه سریالهایی که دوست دارم دلتنگ میشم وقتی میخوان تموم بشن یا کتاب هری پاتر وقتی قسمت آخرش اومد دپرس شده بودم.ولی از ترس اینکه بقیه راجع بهش حرف بزنن و داستانش لو بره لذت خوندنشو از دست بدم تندی خوندمش.در مورارد اینچنینی اینجوری خودمو توشون جا میذارم.هنوز هم درگیرشونم.شاید بارها و بارها بخونم یا دوباره ببینمشون و خسته نشم.
ولی این اصلا یه چیز دیگه است نه از مقوله همذات پنداریه نه عادت کردن به شخصیتها نه باید بخونید تا بفهمید چی میگم.یه جور بهت زدگیه.نه باید خودتون بخونید.مخصوصااااااااااااااااااااا شماها که مادر هستین که دیگه واویلاست.نمیدونم شاید اون تاثیری که روی من گذاشته روی کسی دیگه نذاره.
Lilypie Pregnancy tickers

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گیتا چه کردی با من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:)))))
میرم همین فردا میگیرم میخونمش ببینم چی داغونت کرده؟
:))))

راستی گفتی سریال و کردی کبابممممممم من ازون لاست بین های قهار بودم نمیدونی وقتی لاست رو دانلود میکردم دیگه بچه و شوهر و شام و ...... هیچی برام مهم نبود باور کن شوهرم میگفت تو از سیگار هم بیشتر معتادی به لاست.
ولی قسمت آخرش ..........
بهتره هیچی نگم که داغم تازه نشه.
:)

گیتا تهرانی؟
قرار گذاشتیم ایشالا نارگل که بیاد همدیگه رو ببینیم.
حالا نمیدونم کجا و کی .اما به هر حال اگه هستی حتما بیا.

مطمئن باش درک میکنم که کتاب و فیلم سلیقه ی شخصی هستن و تاثیرشون روی هر کس مختلفه.

چه خبرای خوبی!!!
پس میذاریم همون هفته ی اول مرداد اگر بقیه برو بچه ها هم موافق بودن.

نارگل
مسیحا
فافا
گیتا
سارا
دیگه؟؟؟

قاصدک با اسماعیل فصیح خیلییییییییییییییی موافقم. اگرچه هیچ کدوم از کتاباش و نخوندم و به هیچ کدومشون هم دسترسی ندارم ولی الان بهترین فرصته برام تا با کاراش بیشتر آشنا بشم. ممنون از انتخاب خوبت...

بچه ها یه پیشنهاد دارم، ببینید اگه موافقین عملیش کنیم. چطوره اون وقتایی که شهر کتاب خیلی سوت و کور میشه و موضوع مورد بحث از داغیش میوفته، مثل همین الان، هر کی دوست داره بیاد و از آخرین کتابی که خونده کمی صحبت کنه و اگه خیلی وقت داره قسمتهای کوتاهی از جذابترین بخش کتاب و بذاره اینجا بلکه درس عبرتی باشه برای دیگران! (این آخرش شوخی بود) خوب چطوره؟
من شرمنده ی قاصدک جانم هستم.
اسماعیل فصیح رو یادم رفته بود.

خوب عزیزم خودت بیا و شروع کن.

ترنم جون
:)))) ما هم صبر میکنیم تا اردیبهشت سال دیگه البته ممکنه اون موقع من ایران نباشم دیگه
:)))))

راجع به پیشنهادت هم موافقم.

نه سارا جون شرمنده چرا باشی عزیزم من منتظرم همه اگه موافق باشن از شنبه شروع میکنیم.
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
حالا که هیچ کس نمی خواد شروع کنه خودم میگم :)

کتابی که دارم میخونم رو فکر میکنم همتون خونده باشید...مرگ کسب و کار من است ترجمه احمد شاملو....من بد جوری با این کتاب درگیرم...کلا ریخته حال و روزمو به هم....ارمانهای شخصیت داستان رو نه میتونم کاملا هضم کنم نه میتونم به راحتی ازش بگذرم!!
2828
2791
2779
2792