2777
2789
عنوان

عصرا خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 39 پست
واقعا زندگی کردن خیلی سخت شده همه چی سه برابر شده؛؛ اونم درست میگه بیچاره بچه هزار جوررررر خرج داره

خب ماهایی که زندگیمون همینه چیکار کنیم.؟ وقتی ۶۰ سالمون بشه تک و تنهاییم شوهرم میگه اصلا حس بچه خواستن و درک نمی کنم 

این زمونه با روحیه من سازگار نیست...
امروز که انقد دلتنگ و بیحال بودم کلی گریه کردم خسته شدم ۲۸ سالمه ولی واقعا هیچکار مفیدی نمیکنم این ر ...

عزیزم چه میشه کرد؛؛ این اوضاعیه که درست شده واسه هممون تقریبا؛؛ نه کاری نه پولی؛؛ همه چی گرون؛؛ کتاب بخون؛؛ برو باشگاه خیلییی تو روحیه ات تاثیر داره 

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ماهایی که زندگیمون همینه چیکار کنیم.؟ وقتی ۶۰ سالمون بشه تک و تنهاییم شوهرم میگه اصلا حس بچه خواس ...

وااا نمیشه که ؛؛ بالاخره یه بچه رو باید بیاری؛؛ بگو پس من که دلم میخواد چی؟؟؟؟؟؟ مخصوصا که تنها و غریبی بچه خیلی واست خوبه

کساییی گه بچه دارید مطالعه کنیدبرا تربیت بچه ها اونا که ندارید مطالعه کنید قبل از بارداری چه ازمایشایی باید بدید چی بخورید دوران جنینی بچه تون، از لحاظ روحی حالتون چه طور باید باشه.

مطالعه برای رفتار با همسر رو بخونید کتابای انگیزشی مطالعه کنید برای پیشرفت باهرچی که تودست و بالتون هست اگه ماشین دارید از شوهرتون بخواید موقع بیکاری رانندگی یادتون بده به فامیل سر بزنیدو صله رحم کنید با بچتون بازی کنید که حوصلش سر نره و بازیهای اموزشی باهش انجام بدید فیلم ببینید

خانه داری و مادربودن کلی کاره اگه به نحو احسن انجام بشه

عزیزم چه میشه کرد؛؛ این اوضاعیه که درست شده واسه هممون تقریبا؛؛ نه کاری نه پولی؛؛ همه چی گرون؛؛ کتاب ...

خب جفتش پول میخواد. تو این وضعیت بیکار شده یعنی پارسال خودش اومد بیرون که برم دنبال کار ازاد الان یک ساله دهنمون صاف شده از بی پولی بخدا بعضی وقتا انقدر فک میکنم تموم فکم تا روپز درد میکنه الانم میگم برو یجایی سرکار بهش بر منیخوره حتما میگه خودم یکاری شروع کنم اونم تو این اوضاع که همه ورشکست شدن حالا انقدر منت داشش و کشید که باهم مکانیکی بزنن خدا کنه حداقل جور بشه دیگه توان این وضعیت و ندارم 

کساییی گه بچه دارید مطالعه کنیدبرا تربیت بچه ها اونا که ندارید مطالعه کنید قبل از بارداری چه ازمایشا ...

من مادرم به بچم میرسم بازی میکنم ؛؛ مدام در حال تمیز کردن خونه و غذا درس کردن هستم ولی بازم یه روزایی دوس دارم واسه خودم باشم یه کاراییی بکنم؛؛الان با دوستان حرف زدم حالم بهتر شد

خب جفتش پول میخواد. تو این وضعیت بیکار شده یعنی پارسال خودش اومد بیرون که برم دنبال کار ازاد الان یک ...

بیکاری خیلی سخته که؛؛ امیدوارم که کارش جور بشه عزیزم؛توکل به خدا؛؛ 

وااا نمیشه که ؛؛ بالاخره یه بچه رو باید بیاری؛؛ بگو پس من که دلم میخواد چی؟؟؟؟؟؟ مخصوصا که تنها و غر ...

میگه اوضامون خوب نیست والا اون موقع که سرکار بودم همین بود خودم تنبلی تخمدان دارم میترسم دیر بشه دیشب میگم شاید چند سال دیگه اصلا بچه دار نشیم میگم به درک چیه مگه. به نظرم بچه خواستن که اصلا دلیل نمیخواد شوهعرم میگه همه بچه میارن برای سرگرمی 

بیکاری خیلی سخته که؛؛ امیدوارم که کارش جور بشه عزیزم؛توکل به خدا؛؛ 

دعا کن برام‌ . یر‌وزایی یه فکرایی له سرم منیزنه خودم از خودپم میترسم. نمیدونم چرا ایبنجوری شدم که تمام سختی هایی که کشسیدم فکرش ولم نمیکنه همش عذابم میده چند روز پیش اتفاقی تاپیک های یک سال پیشمو خوندم از اون همه سختی که کشیدم قلبم بدرد اومد میخواستم واقعا برم جایی که کسی منو نشناسع 

دعا کن برام‌ . یر‌وزایی یه فکرایی له سرم منیزنه خودم از خودپم میترسم. نمیدونم چرا ایبنجوری شدم که تم ...

عزیزم از خدا میخوام هرچه زودتر اوضاعتون بهتر بشه،،انشالله کار همسرت جور بشه خدا بهتون بچه بده،، هرشب از خدا بخواه؛؛ ناراحت نباش عزیزم خدا بزرگه