خوشبحال اونایی که میتونن نماز بخونن من از وقتی سحرو جادو شدم دیگه نتونستم نماز بخونم الان ۳ سالی میشه که دیگه نماز نمیتونم بخونم عصبی شدم و بیحوصله جن ها کلی انرژی ازم گرفتن و خسته و فرسوده و ناامید وبیحوصله شدم و قلب و دلم سیاه شد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
تازه از دیروز شروع کرده بودم امروز تو خونه دعوا شد و کلم انرژی ندارم یک جورایی با خدا سر لج میفتم میگم یک ارامش میخوام چندین ساله ازم گرفتی توقع نماز خوندنم رو هم داری
نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم