2777
2789
عنوان

عصرا خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 39 پست
منکه از خانوادم دورم شوهرم ور دل خانوادشه بعضی روزا انقد حسودی میکنم میره بالا پیششون از حرصم من نمی ...

نه حالا بیچاره شوهر من بدون من نمیره خونه مامانش،، البته واسه شما چون نزدیکه میره،، اونم مث من بی حوصله اس؛ میره سرکار و خونه

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حالا بیچاره شوهر من بدون من نمیره خونه مامانش،، البته واسه شما چون نزدیکه میره،، اونم مث من بی حو ...

اره خوشبحالش نزدیکه . من افسردگی گرفتم همش تو خونه ام 

این زمونه با روحیه من سازگار نیست...
اره خوشبحالش نزدیکه . من افسردگی گرفتم همش تو خونه ام 

منم مثلا خیلی رو خودم کار میکنم شاد باشم به خودم برسم؛؛ بگردم؛؛ ولی باز یه روزایی کم میارم

بخدا یروزی که یکاری دارم برای انجام دادن انقد سرجالم. نه سرکاری نه بچه ای. نه برنامه ای برای اینده

فرقم با تو اینه که بچه دارم؛؛ همون بچه دست و پامو بسته😆 قبل از بچه باشگاه میرفتم کار میکردم همش بیرون بودم

منم مثلا خیلی رو خودم کار میکنم شاد باشم به خودم برسم؛؛ بگردم؛؛ ولی باز یه روزایی کم میارم

منکه یروزایی اصلا هرکاری کنم حالم گرفتس، دلم یه زندگی با برنامه میخواد دلم برای روزای مجردیم تنگ شده

یکبار یک برنامه از شبکه منوتو پخش شد بیست ساله دختره از پانزده سالگی بیمارستان بستری بود گفت آرزو دارم از روی تخت بلند شم زندگی معمولی داشته باشم کارهایی معمولی که دیگران انجام میدن رو منم انجام بدم 😔😔😔

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
منکه یروزایی اصلا هرکاری کنم حالم گرفتس، دلم یه زندگی با برنامه میخواد دلم برای روزای مجردیم تنگ شده

خب بچه بیار تا سرگرم شی اگه شرایطش هست

یکبار یک برنامه از شبکه منوتو پخش شد بیست ساله دختره از پانزده سالگی بیمارستان بستری بود گفت آرزو دا ...

اره دگه هرکسی در ارزوی داشتن یه چیزیه عزیزم 

فرقم با تو اینه که بچه دارم؛؛ همون بچه دست و پامو بسته😆 قبل از بچه باشگاه میرفتم کار میکردم همش بیر ...

کاش بچه داشتم. شوهرم راضی نمیشه اپنم البته چون بیکار شده دیشبم میگه دیکه به بچه فک نکن‌ . این بی پولی لعنتی ، همه ی زندگیمون شده حسرت 

کاش بچه داشتم. شوهرم راضی نمیشه اپنم البته چون بیکار شده دیشبم میگه دیکه به بچه فک نکن‌ . این بی پول ...

واقعا زندگی کردن خیلی سخت شده همه چی سه برابر شده؛؛ اونم درست میگه بیچاره بچه هزار جوررررر خرج داره

اره عزیزم بیا بغلت کنم😘😘😘😘

امروز که انقد دلتنگ و بیحال بودم کلی گریه کردم خسته شدم ۲۸ سالمه ولی واقعا هیچکار مفیدی نمیکنم این روندی که شوهرم پیش گرفته شاید چند سال دیگه بچه دار نشیم بعضی وقتا فک میکنم خودخواه ترین ادم دنیاس