2777
2789
عنوان

کیا بچشون شیرخشکیه

2755 بازدید | 49 پست

بیایید یکم حرف بزنیم خیلی اعصابم داغونه 

ازاول هرکاری کردم شیرم نیومد کلی ام قرص شیرافزا و ازاین چیزا خوردم 

خب نمیاد دیگ چکار کنم اخه 

خسته شدم انقد به همه توضیح دادم انقدر ک گفتن واااای چراااا شیرخشک 

الانم باز شوهرم گفت بچه ما چون شیرخشک میخوره تپل میشه اما بدنش دربرابر بیماریها ضعیفه

اصلا دلم نمیخواد بیاد خونه 

تامیاد خونه حرفش از شیر و شیرخشک و گشنگی و محبت و ... این چیزاس 

اونروز میگه بچه هایی ک شیر مادر میخورن محبت  و ارامش بیشتری ازمادرشون میگیرن

من😑  

اگه شیر  اولت رو خورده باشه نترس کلی واکسینه شده برا مریضی ها

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه منم شیر خشکیه خودم خیلی دلم میخواست شیر مادر بخوره مخالف سرسخت شیرخشک بوم 

اوایل بچم سرشو میچرخوند سمت سینمو دهنشو باز میکرد اینقد گریه میکردم که چرا نمیتونم بهش شیر خودمو بدم ولی الان باهاش کنار اومدم 

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

درمورد ضعیف بودن که من بچه دیدم شیر مادرشو میخوره هر روز مریضه 

برا مهر و محبتم هر وقت میخوای بهش شیر بدی حتما بغلش کن نوازشش کن باهاش زیاد حرف بزن جبران میشه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

نه بابا اونا انقد آویزون مادرن که خدایی مادرا بعد یه مدت کم میارن برو الان تو تاپیک مرضی ببین چقد خانوما از اویزونی بچه هاشون گفتن

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
بچه منم شیر خشکیه خودم خیلی دلم میخواست شیر مادر بخوره مخالف سرسخت شیرخشک بوم  اوایل بچم سرشو ...

بچه منم اینکارو میکنه گریه ام میگیره گشنش ک میشه سرشو میچرخونه سمت سینه ام 

بخدا خودم کلی اذیتم اما دیگ حرفای شوهرم و اطرافیان خستم کرده من ک ازعمد بهش شیرخشک نمیدم

واي تو هم حال و روز من و داري من از اول سينم هيچي نوك نداشت و اصن شير كه به هيچ عنوان هرچي پرستارا بهش اويزون بودن نميومد اون وسط هم مادر شوهرم رو اعصابم بو كه عمدا نميدي خودش ميديد كه اصن تو دهنش ميزاشتيم نوزاد يه روزه عق ميزد مجبور بوديم شير خشك بدين اونقدر رو اعصابم بودن و ميكفتن عمدا ندادي كه رو كلمه شير دادن حساس بودم

از من شیر خشک خورده و تماااام شده دو سالو ۸ ماهش قدو وزنشم خوبه....باباشو عموهاشم شیر خشکی بودن و الان دوتا عمو پزشک داره ک از در تو نمیان درشتو سالم...شیر خشک غنی شدس ی دفعه دگتر پسرم خیلی سر بسته گفت اگه مشکل مالی ندارید شیر خشک ادامه بدید و واقعا هم فقط جنبه مالیش خیلی مطرحه....من دو سالو نیم تمام دادم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

منم شيرم كمه همين داستان و دارم بهش گفتم اون زمان مادر حضرت محمد شير نداشت دايه گرفت برا بچش بعد اونوقت الان ميگي شير نداري ميگن دروغ ميگي

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧

همه این حرفا مزخرفه

همین که بچه سالمه بگو خدا رو شکر ... این همه بچه با شیر خشک بزرگ‌میشن به هزار دلیل...

الان من رو ببین.. بچه م الرژی داره به محصولات گاوی و تخم مرغ یه لحطه تصور کن هر چیزی که توش محصولات گاوی یا تخم مرع هست از خوراکی های روزانه ت باید حدف کنی تا بتونی به بچه شیر بدی هر چیزی ها حتی مثال میزن نون ساندویچی... پس انواع ساندویچ ها میره کنار! صبحانه فقط میشه حبوبات یا نون و مربای خالی... گوشت گوساله ممنوع! و ... 

خوب دو مورد پیش میاد یک سینه من دیگه پر نمیشه دو اونقدر شیرم جون نداره که بچه تپل شه نتیجه میشه چی! وزن زیر نمودار!

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

کاری ب حرف های شوهرت ندارم...حالا درست یا غلط ولی من ۱۰ ماهه شیر دارم میدم واقعا اسی شدم... دلم میخواد شیر خشکی بشه اما بچه ام‌ اصلا شیشه نمیگیره حتی تو خواب ...اگه ب غذا افتاده غذای خووب‌ بهش بده...قلم گوساله...هویج و اسفناج...و خیلی چیز های خوب دیگه ک من ب بچه ام میدم...چون خودم از پا افتادم...اون جوری میتونی خوب قوی اش کنی... اب پیاز بهش بده ...پیاز رو خورد کن و ۲۰ دقیقه با آب بزار بچوشه یکم شکر هم بزن ...و با قاشق تا آخر شب هی بهش بده...روزانه تهیه کن بدنش مقاوم میشه...برای محبت و آرامش بزار تماس پوستی باهات داشته باشه خیلی موثره

بچه من از ۶ ماهگی دیگه شیرم رو نخورد. قبل‌اش روزی یکی دو وعده می‌خورد چون شیرم کم‌ شده بود. من که خیلی راضی‌ام به چند دلیل، اول این که بچه‌ام آلرژی داشت و مجبور بودم رعایت کنم و برای همین شیرم کم شد...شیر مادر خوبه ولی وقتی نباشه چاره چیه. جدا از این که شیردهی کار آسونی نیست و گاهی واقعاً اذیت‌کننده است، شیرخشک‌های الآن غنی‌شده و پر از موادمعدنی و ویتامین‌های ضروری هستند و به نظر من که از شیر مادر بهترند

من هیچ فرقی تو بزرگسالی بچه‌های شیرخشکی و بچه‌هایی که شیر مادر خوردند ندیدم واقعاً ربطی نداره